Will Smith

Willov san iz detinjstva bio je da se bavi mačevanjem, ali kako ga je život odveo potpuno drugim putem, mačevanje je sada njegov hobi. Imao je sreće da su i njegovi prijatelji Tom Cruise i David Beckham takođe veliki fanovi ovog sporta, te vrlo često organizuju zajedničke borbe.

Mary-Kate Olsen

Poznata sestra Olsen najveći deo vremena posvećena je svom brendu, ali kada god je slobodna, ide na jahanje. Ipak, ona ne jaše čisto iz zabave, već uglavnom trenira sa profesionalnim jahačima i vežba komplikovane tačke.

Mike Tyson

Poznati bokser dane koje provodi u penziji koristi da bi se u potpunosti opustio i uživao u slobodnom vremenu, a hobi kom je odlučio da se posveti jesu trke golubova. Iako mnogi nisu ni svesni da nešto takvo postoji, trke golubova su veoma česte u zemljama Severne Amerike, a bokser je poznat po tome što je veoma posvećen treniranju i održavanju svojih golubova.

Angelina Jolie

Poznata glumica u svom domu ima pozamašnu kolekciju noževa, a kaže da je to hobi koji je nasledila od majke. Još kao tinejdžerki majka joj je prosledila svoju kolekciju noževa, nakon čega je Angelina nastavila da stalno traga za novim primercima koje će uvrstiti u kolekciju.

Andrew Garfield

Britanski glumac poznat je po tome što je uvek u formi, što delom duguje svom dugogodišnjem bavljenju gimnastikom. Iako je u prošlosti bio posvećen skupljanju markica, sada najviše pažnje posvećuje svojoj kolekciji novčića.

Ryan Gosling

Ryan je otkrio da je za potrebe snimanja filma Lars and the Real Girl morao da nauči da plete i da mu je to bilo toliko zabavno, da je na kraju nastavio da plete i u svoje slobodno vreme.

Tom Hanks

Tom Hanks je započeo sa sakupljanjem antikvitetnih pisaćih mašina još sa 19 godina, a sada ih ima preko 250. Iako je uživao u njihovom skupljanju, izjavio je da ubrzo planira da ih pokloni i da će za sebe sačuvati samo omiljeni primerak.

Naslovna fotografija: instagram.com/angelinajolie_offiicial

Aleksandra Aničić

Comments