U poslednjih nekoliko godina tetovaže su dostigle veliku komercijalnu popularnost, a skoro svaka poznata ličnost ima barem jednu, ako ne i više tetovaža. Od tetovaža koje prekrivaju velike delove tela, kao što je ogromni zmaj na leđima Ben Aflecka (i dalje se pitamo zašto??) ili motiv koji se proteže od leđa do butine muzičarke Cardi B, pa sve do onih suptilnih, sitnih kao što je pčela iza uveta Ariane Grande – za vas smo odabrali naših osam omiljenih celebrity tetovaža, koji vas mogu inspirisati da i sami ukrasite svoje telo. Izbora je danas zaista mnogo, kao i estetika i stilova u kojima vaša tetovaža može biti urađena, te je sasvim razumljivo da ne možete tako lako da se odlučite. Zato, pogledajte primere u nastavku teksta i otkrijte ka čemu najviše težite.

Kaia Gerber

Manekenka Kaia Gerber fan je minimalističkih, linijskih tetovaža i ima ih nekoliko na različitim mestima na svom telu. Jedna od njenih najskorijih tetovaža je anđeo na rebrima, a uz njega ima i srce na ramenu, crveno anatomsko srce na podlaktici, kao i šaljivi ispis solemate na unutrašnjoj strani stopala – što je zapravo matching tetovaža koju je kreirala sa svojom najboljom prijateljicom, da ne kažemo srodnom dušom, manekenkom Carom Delevingne. Ukoliko ste fan minimalizma, Kaia vam definitivno može biti inspiracija!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kaia (@kaiagerber)

Miley Cyrus

Muzičarka i glumica Miley Cyrus nam je možda iz detinjstva poznata kao slatka Hannah Montana, ali ona je u svom privatnom životu oduvek bila prava buntovnica. Kao i svaka buntovnica, Miley je svoje telo kroz godine ukrasila raznoraznim tetovažama, a čini nam se da ne namerava uskoro da sa njima stane. Ona ima čitav niz delikatnih tetovaža kojima su joj ruke prekrivene, a između ostalog ima i tetovaže svoja dva psa. Ona je veoma vezana za svakog od svojih ljubimaca, a tu ljubav ovekovečila je i tetovažama, koje je radio poznati holivudski tattoo artist Dr. Woo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

Rihanna

Muzičarka Rihanna je takođe svoje telo ukrasila na više različitih mesta, a možda najpoznatija tetovaža koju ima je tetovaža egipatske boginje Isis ispod grudi. Ova tetovaža, koja simbolizuje savršenu ženu i majku je oda njenoj baki, a uz nju Rihanna je poznata i po zvezdicama na vratu, tribalima na šaci, natpisu ispod desne ključne kosti i natpisu na rebrima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Vannesa Hudgens

Glumica Vannesa Hudgens takođe ima više tetovaža raspoređenih na različitim mestima na telu, a uz leptira na vratu i anđela na rebrima, Vanessa je istetovirala i simbol ॐ (om) na svojim šakama i suncokret na drugoj strani rebara. Takođe, ona je nedavno i iznad zgloba na nozi istetovirala zmiju.

Comments