Zoe Kravitz

Muzičarka i glumica Zoe Kravitz takođe ima ruke prekrivene sitnim tetovažama, a jedna od njenih najnovijih tetovaža je zmija koja obavija srce, na podlaktici. Ona je ovu tetovažu uradila kod tattoo majstora kod kog je išla i Miley Cyrus (kao i mnoge druge poznate ličnosti), a u pitanju je već pomenuti Dr. Woo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Doctor Woo (@_dr_woo_)

Ariana Grande

Muzičarka Ariana Grande takođe je telo na više mesta prekrila tetovažama, a pored poznatih leptira koji joj se protežu preko ruke i nežne pčele iza uveta koju je posvetila nesreći koja se dogodila u Mančesteru, Ariana je prepoznatljiva po rečenici iz filma “The Truman Show”, koju ima istetoviranu na leđima. U pitanju je završna rečenica filma koja glasi “In case I don’t see you… good afternoon, good evening, and good night”. Ovo je najdraži film Ariane Grande.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande)

Dua Lipa

Britanska muzičarka Dua Lipa ima više prepoznatljivih tetovaža, a među njima nalazi se srce kreirano od bodljikave žice, na njenoj podlaktici. Uz to, ona ima dva natpisa na rukama – od kojih je jedan ime njenog najskorijeg albuma, “Future Nostalgia”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Hailey Bieber

I za kraj, model i poznata ličnost Hailey Bieber još jedna je u nizu poznatih ličnosti koje imaju više minimalističkih tetovaža, a jedna od nama omiljenih njenih tetovaža je datum istetoviran na njenom zglobu – koji je datum venčanja njenih roditelja.

Naslovna fotografija: instagram.com/arianagrande

Jovana Pantić 

Comments