Ah, to divno online mesto – Instagram. Instagram je, hteli mi to sebi da priznamo ili ne, platforma na kojoj verovatno provodimo ubedljivo najviše vremena, skrolujući i gledajući u tuđe online živote kako se odvijaju pred nama. Pored naših najboljih drugarica, partnera i kolega sa posla, i verovatno one jedne tetke koja ima Instagram i ostavlja nam blamantne komentare ispod fotografija, ali morali smo da je zapratimo natrag, većina nas prati i nekoliko poznatih ličnosti (ili krišom gleda njihove fotografije, bez zapraćivanja). Naravno, nisu sve poznate ličnosti još uvek na Instagramu, a najzanimljivije je kada se neko novi pojavi i kreira nalog – pa nastupi pravo online takmičenje oko toga ko će u najkraćem mogućem roku sakupiti milionski broj pratilaca. Zato vam u nastavku predstavljamo osam poznatih ličnosti koje su u najbržem, rekordnom roku prešle 1 milion pratilaca. 

Angelina Jolie

Čuvena glumica i aktivistkinja, Angelina Jolie, nedavno je kreirala Instagram nalog koji zasad ima samo dva posta, ali zato broji čak 8,9 miliona pratilaca. Angelina je svoj prvi milion dostigla za samo sat vremena, čime je nadmašila čak i Jennifer Aniston koja je svojim prvim postom svojevremeno “srušila internet”. Ginisova knjiga rekorda još uvek nije potvrdila tačno vreme za koje je Angelina prikupila milion pratilaca, a mi nestrpljivo čekamo da ga potvrde i objave.

David Beckham

Jedan od najpoznatijih fudbalera na svetu, David Beckham, svoj Instagram nalog pokrenuo je 2015. godine. On je tada za samo 24 sata (što je zapravo jako malo, iako nam u odnosu na Anglelininih sat vremena deluje mnogo), sakupio svoj prvi milion pratilaca, a njegov profil danas broji čak 68 miliona. Njegova supruga Victoria, koja se često pojavljuje na njegovom profilu, prati ga sa skromnih 29 miliona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

Jennifer Aniston

Jennifer je svoj prvi Instagram post okačila 2019. godine, a u pitanju je bila legendarna fotografija nje i celokupne ekipe iz čuvene serije “Friends”, sa natpisom “Sada smo konačno prijatelji i na Instagramu”. Duhovita Jennifer je za samo 5 sati i tačno 26 minuta prikupila milion pratilaca, a njen nalog sada prati 37,8 miliona fanova. Uz to, njena prva Instagram fotografija ima preko 16 miliona lajkova.

Princ Harry i Meghan Markle – Sussex Royal

Princ Harry i njegova supruga Meghan Markle pokrenuli su svoj zvanični, zajednički Instagram nalog u 2019. godini, a za samo 5 sati i 45 minuta dostigli su prvi milion pratilaca. Oni sada broje 10 miliona pratilaca, čak i nakon zvaničnog napuštanja kraljevskog života.

Comments