Princ William i Kate Middleton – Duke and Duchess of Cambridge 

Još jedan kraljevski par na Instagramu su naravno i Harryjev stariji brat William i njegova supruga Kate Middleton. Njihov Instagram nalog takođe je velikom brzinom došao do svog prvog miliona, a nedavno su prešli brojku od čak 13 miliona. U maju 2021. godine njihov Instagram nalog je promenio ime sa @kensingtonroyal u @dukeandduchessofcambridge.

Rupert Grint

Britanski glumac koji nam je najpoznatiji po svojoj ulozi Rona u franšizi Harry Potter, Instagramu se pridružio u novembru prošle godine. On je postavio selfi sa svojom ćerkicom, a svoj prvi milion dostigao je ubrzo nakon toga, za samo četiri sata i jedan minut. Takođe, obožavamo njegovu avatar fotografiju!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rupert Grint (@rupertgrint)

Sir David Attenborough

Sir David Attenborough, čuveni britanski voditelj i prirodnjak, koji je najpoznatiji po svojim BBC Natural History Unit emisijama, jedno vreme je držao Ginisov rekord kao osoba koja je najbrže postigla milion pratilaca na Instagramu. On je svoj prvi milion dosegao za samo četiri sata i 44 minuta, a danas ga prati 6,1 milion ljudi.

Papa Francis

I za kraj, možda najveće iznenađenje na listi – papa Francis! Da, papa ima Instagram. U svakom slučaju, on je tokom 12 sati dostigao svoj prvi milion online pratilaca, a trenutno ga prati čak 8,2 miliona ljudi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pope Francis (@franciscus)

Naslovna fotografija: instagram.com/jenniferaniston

Jovana Pantić

Comments