Kate Moss

Kate Moss je verovatno jedno od najpoznatijih lica u svetu modelinga, sa dugom i uspešnom karijerom. Ona je bila muza dizajnerima poput Alexandra McQueena, a danas i sama ima svoju modeling agenciju. Kate Moss je sinonim za manekenstvo, i zato nas i ne čudi što je njena talentovana ćerka nastavila istim stopama.

Lila Grace Moss

Lila Grace je ćerka čuvene Kate Moss, a njihova međusobna sličnost je nepogrešiva. Ona je od skoro u svetu modelinga, ali već je osvojila neka od najvećih imena u svetu dizajna, poput Miuccie Prade. Ona je skoro šetala na reviji njenog brenda Miu Miu, a jedva čekamo da saznamo više o njenim budućim projektima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lila Grace (@lilamoss)

Vanessa Paradis

Vanessa možda nije prvenstveno model po struci, ali ona je bila jedna od poznatih Parižanki koje su inspirisale dizajnere poput čuvenog Karla Lagerfelda, tadašnjeg kreativnog direktora modne kuće Chanel. Njenim stopama nastavila je i njena ćerka Lily-Rose, koja je danas zaštitno lice jednog od najpoznatijeg parfema na svetu – Chanel N°5.

Lily-Rose Depp

Ćerka Vanesse Paradis i poznatog holivudskog glumca Johnnyja Deppa, Lily-Rose, danas je i model i glumica (što nas nimalo ne čudi) – a podjednako je uspešna u oba posla. Ona tečno govori i engleski i francuski jezik, te istovremeno uspeva da bude holivudska glumica i pariska ikona stila. Svakako, nemamo ništa protiv toga da Lily u potpunosti osvoji i Evropu i Ameriku!

Naslovna fotografija: instagram.com/

Jovana Pantić

Comments