Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Kupaći kostimi koje ćemo viđati svuda ovog leta

Kako da sprečiš bore koje nastaju kao posledica stresa?

Najbolji albumi u 2020. (do sada)

Ponekad je odustajanje od ljubavi čin ljubavi – prema sebi

Ljubavni horoskop za jun 2020.

Kako da sabotiraš sabotera u svojoj glavi

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Ideje za doručak po preporuci wellness eksperata

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

1/3

Posle mnogo duhovitih i zabavnih karakteristika koje horoskopski znaci pokazuju u aktuelanoj epidemiološkoj situaciji, evo jednog ozbiljnog zodijačkog prikaza.

Ovan

Vi ste uvek u pokretu, pradani akciji i živite ispunjenim životom. Ova situacija vam je žestoko poremetila svakodnevicu, ograničila vam kretanje i sada se borite sa viškom energije, koju ste inače trošili na vrlo produktivan način. Ali, vi ste borac i ne podležete malodušnosti – nastavljate da pronalazite aktivnosti koje vas angažuju, okupiraju i zabavljaju i radićete to odlučno, koliko god dugo bude potrebno.

Bik

Otkrili ste da vam trenutna situacija ne remeti naročito normalan tok života. Vi volite svoju samoću i udobnost i odmah ste se organizovali tako da minimalno izlazite – imate zalihe i što se vas tiče, spremni ste da mesece provedete u samoizolaciji. Neizvesnost vam ne narušava stabilnost i vedar duh, jer ste za ovu, kao i za sve ostale situacije u životu rođeni spremni – praktični, smireni, organizovani i prilagodljivi.

Blizanci

Dajete sve od sebe da se nosite sa okolnostima u kojima ste se našli – pratite sve vesti, praktikujete sve mere predostrožnosti, potpuno ste informisani i opremljeni, u kući i van kuće. Istovremeno, pronalazite nova interesovanja i sadržaje kojima ćete se zabavljati i nešto naučiti. Svakodnevno komunicirate sa velikim brojem ljudi, putem svih komunikacionih uređaja koje imate.

Rak

Osećate se preplavljeno, zabrinuti se ne samo za sebe i svoje bližnje, već za sve koje znate i ne znate, za celo čovečanstvo. Nesigurnost vas najviše izluđujete – voleli biste da imate jasna uputstva i odgovore na svoje dileme, da biste mogli da zaštite sve koje volite i svima da pomognete. Povremeno osećate da će vas napadi teskobe i straha slomiti, ali nekako uspevate da se sastavite iznutra – vi ste navikli da se nosite sa svojom senzitivnošću i empatijom.

Editors choice