Posle mnogo duhovitih i zabavnih karakteristika koje horoskopski znaci pokazuju u aktuelanoj epidemiološkoj situaciji, evo jednog ozbiljnog zodijačkog prikaza.

Ovan

Vi ste uvek u pokretu, pradani akciji i živite ispunjenim životom. Ova situacija vam je žestoko poremetila svakodnevicu, ograničila vam kretanje i sada se borite sa viškom energije, koju ste inače trošili na vrlo produktivan način. Ali, vi ste borac i ne podležete malodušnosti – nastavljate da pronalazite aktivnosti koje vas angažuju, okupiraju i zabavljaju i radićete to odlučno, koliko god dugo bude potrebno.

Bik

Otkrili ste da vam trenutna situacija ne remeti naročito normalan tok života. Vi volite svoju samoću i udobnost i odmah ste se organizovali tako da minimalno izlazite – imate zalihe i što se vas tiče, spremni ste da mesece provedete u samoizolaciji. Neizvesnost vam ne narušava stabilnost i vedar duh, jer ste za ovu, kao i za sve ostale situacije u životu rođeni spremni – praktični, smireni, organizovani i prilagodljivi.

Blizanci

Dajete sve od sebe da se nosite sa okolnostima u kojima ste se našli – pratite sve vesti, praktikujete sve mere predostrožnosti, potpuno ste informisani i opremljeni, u kući i van kuće. Istovremeno, pronalazite nova interesovanja i sadržaje kojima ćete se zabavljati i nešto naučiti. Svakodnevno komunicirate sa velikim brojem ljudi, putem svih komunikacionih uređaja koje imate.

Rak

Osećate se preplavljeno, zabrinuti se ne samo za sebe i svoje bližnje, već za sve koje znate i ne znate, za celo čovečanstvo. Nesigurnost vas najviše izluđujete – voleli biste da imate jasna uputstva i odgovore na svoje dileme, da biste mogli da zaštite sve koje volite i svima da pomognete. Povremeno osećate da će vas napadi teskobe i straha slomiti, ali nekako uspevate da se sastavite iznutra – vi ste navikli da se nosite sa svojom senzitivnošću i empatijom.

Comments