Lav

Vama ovo teže pada nego što ste mislili na početku i zbog toga se još gore osećate. Osećanje teskobe je udarac za vašu hrabrost i stabilnost, ali sada ste se možda prvi put suočili sa ovolikom količinom samoće i slobodnog vremena, koje ne možete ispuniti društvenim životom i intenzivnim interakcijama sa okolinom. Ipak, pronalazite okrepljenje u emocionalnoj povezanosti sa bliskim ljudima i osnažujete se planovima šta ćete sve raditi kad sve ovo prođe.

Devica

Održavate uredan ritam života, produktivni ste i efikasni, sve i da nemate ništa drugo da radite, osim kućnih poslova. Vi se držite svog rasporeda i pronalazite edukativne i zabavne sadržaje kojima ćete ispuniti slobodno vreme. Ukoliko radite od kuće, posvećeni ste i obuzeti do te mere da vam je lakše da zaboravite da vremenski ograničite rad, nego da prekinete u određeno vreme. Duboko u sebi, najzadovoljniji ste kad osetite da “nemate vremena ni za šta”, jer vam to daje osećaj da je u vašem životu sve kao i obično – zahtevno i pretrpano.

Vaga

Vaša stabilnost je stalno na ispitu, a održavanje ravnoteže je sada dovedeno u pitanje – normalnost je nestala iz vašeg života i svakog dana vam ova situacija sve teže pada. Pronalazite rasterećenje u okretanju svom unutrašnjem svetu, u meditaciji, čitanju i negovanju sebe. Strahujete da se život neće vratiti u normalu i pokušavate psihički da se pripremite za trajne promene, koje ne možete da predvidite i da na njih utičete. Kad osetite da ste potonuli, nastojite da sebi skrenete pažnju zabavnim aktivnostima i dugim razgovorima sa bliskim osobama.

Škorpija

Vi ste spremni za apokalipsu, treći svetski rat, invaziju vanzemaljaca – razmatrate svaki scenario koji vam padne na pamet, ili dospe do vas, pratite teorije zavere i sve ostale informacije i sve vam je sumnjivo. Kada razmišljate o tome šta će biti kad sve ovo prođe, zapravo se pitate šta je sledeće – i rešeni ste da stočki dočekate sve što ima da dođe. Vama nije potrebna nada da vas vodi ka budućnosti, dovoljna vam je činjenica da ste živi i spremni da se borite.

Comments