Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Air Max revolucija uz the Spot

Patricia Field

Patricia Field

PATRICIA FIELD Patricia FieldPatricia Field je poznata američka dizajnerka kostima, modni dizajner i stilista. Rođena je 1942. godine u New Yorku. Poreklom je Grkinja i Jermenka. Poseduje butik Patricia Field u New Yorku.

Javnosti je najpoznatija kao stilista serije „Sex i grad“. Dizajniranjem krpica za lik Carrie Bradshaw, Patricia je od ovog lika stvorila modnu ikonu. A sve je počelo tako što je na snimanju jednog filma upoznala Sarah Jessicu Parker. Sarah je bila toliko oduševljena Patricia-inim radom da je zamolila da sarađuju na seriji. Patricia je za kostime u seriji „Sex i grad“ pet puta bila nominovana za Emmy nagrade, od kojih je osvojila jednu i 6 puta za nagradu Costume Designers Guild koju je osvojila 4 puta. Oblačila je i likove u seriji “Ugly Betty”. Najvažnija nominacija bila je ona za Oskara za najbolji kostim, a povodom filma “The devil wears Prada”. Druži se i sa grčkom pevačicom Anom Vissi, u čijem spotu “Stin Pyra” se pojavljuje. Patricia je dizajnirala limitiranu kolekciju obuće i modnih dodataka za Candie’s Shoes, kolekciju za Rocawear i sarađivala sa japanskim brendom Ash&Diamonds na dizajnu linije satova Seiko Japan. Takođe je dizajnirala i nakit i odeću za Barbie Mattel. Coca-cola kompanija ju je izabrala za dizajnera limited edition flašica za dijetalnu Coca-Colu.

Patricia je ove godine prvi put posetila Srbiju na poziv prijateljice Ivane Sert. I dok njene kreacije gledamo na poznatim glumicama, ostaje nam da se nadamo da ćemo imati prilike da i mi pipnemo nešto što je njenih ruku delo.


Ana Šurdilović broji dane do diplome fakulteta za novinarstvo. Ovisnik je o Facebook-u, seriji Gossip Girl, modnim magazinima i shoppingu. Ludo je zaljubljena i u ljubavi pronalazi inspiraciju. Sve zanimljivosti beleži na svom blogu Anaonheels.

Editors choice