Više vremena za prijatelje

Svako će reći “Ja nikada ne žrtvujem prijateljstvo zarad ljubavi”. Okej, možda je tako na početku, ali vremenom, kroz zaljubljivanje i zajedničko vreme, jedna stvar vodi drugoj i vi se (ne)svesno udaljite od prijatelja. Činjenica je da to njima ne prija, ali vi ne možete da kontrolišete emotivnu potrebu za drugim bićem. Kada raskinete, sigurno je da ćete neuporedivo više vremena posvećivati svojim prijateljima. To je super stvar, zar ne? Samo proverite da li oni žele da vas “prime natrag”.

lc3a1ska a sloboda1 Pet beneficija raskida

i

Nova lekcija i novo iskustvo

Sve se dešava s razlogom. Svako je ušao u vaš život da bi vas naučio nečemu novom. Verovali ili ne, ma koliko bolno delovalo na početku, kada se strasti smire shvatićete da je osoba s kojom ste doživeli brodolom samo još jedan prolaznik u vašem životu koji je tu bio s razlogom. Od koga ste naučili novu lekciju, izvukli novu pouku, možda shvatili šta ne bi trebalo ili bi trebalo. Uvek će vam ostati lepi zajednički trenuci, uspomene su večne. Zašto se ne biste sećali samo lepih stvari? Uostalom, uvek recite sebi – Bilo je lepo dok je trajalo – i nastavite dalje.

Izvori fotografija: favim.com, www.tumblr.com


Sanja Bićanin, surovi realista na svoju štetu. Pristalica duboke iskrene ljubavi. Večiti tragač za istinom, uvek bez dlake na jeziku. Hedonista i cinik.

Comments