Tuširajte se zajedno ili se opustite u punoj kadi. Ma važi. A što mi treba bojler tople vode za tu kadu? Pa posle dok sačekam jeftinu struju da se opet ugreje… Nego, to je manji deo nepraktičnosti. Veći se odnosi na veličinu. Znate li kolika je obična kada, ili tuš kabina u bilo kom običnom stanu? Pa sad, ako oboje zajedno niste teži od sto dva’es’ kila, a viši od vas nije viši od metar šezdes’pet, zguraćete se nekako. Možda se snađete i za neki seks, samo pazite klizavo je. Teško da ćete moći da uživate ako se polomite.

Kada ne treba propuštati seks1 Pet idiotskih seks saveta – ponašajte se kao da uživate

Pojačajte orgazam, pa uz to sledi opis nekih položaja za duboku penetraciju, kao da ste čekali da vam neko kaže da treba da istražujete i menjate poze, da bi otkrili u čemu najviše uživate. Negde sam pročitala i da plava boja pojačava orgazam. Samo nisu rekli kako da ne žmurim kad počne svršavanje. Ili, da li treba da vizuelizujem plavu boju dok svršavam. Ili da nađem partnera sa plavim očima. Kao da je orgazam na potenciometar, pa sad odvrneš na najjače, a kad si nešto smoren, utišaš.

Kad bi pristupali seksu glava punih saveta o tome kako da budete bolji, kako da izvedete da više uživate, ili da se barem tako ponašate da bi naložili partnera, ne bi stigli ni do kog seksa. Popišali biste se od smeha. K’o ona deca kad roditelji upale svetlo.

Pročitajte i ovo:

Seksualna trgovina – davanje i nedavanje

Pet razloga zašto su mršavi muškarci bolji u krevetu

Pet razloga zašto su debeli bolji u krevetu

Aleksina Đorđević

Comments