Seks za jednokratnu upotrebu je vrlo popularna zabava. Ali ako malo razmislite, a ne morate čak ni da se udubljujete previše, shvatićete da je daleko zabavnije igrati standardne igrice kartama na sopstvenom računaru, nego rizikovati sa nekom budalom. Da ne pominjem izbor ostalih društvenih igara koje ne uključuju seks, a ludo su zabavne!

Ako volite sažvakano i servirano, izvolite. Pet razloga da prvo razmislite:

Možda bude bezveze. Prvi put sa nekim novim! Uh, pa to je skoro kao prvi put. Vaša tela se ne poznaju, što je možda dovoljno uzbudljivo, ali možda ne bude dovoljno za potpuno uživanje. Ne znate nečije navike i sklonosti i možda se neprijatno iznenadite.

Tokom samo jednog intimnog susreta ne možete da se uskladite i da nekome objasnite kako želite da vas dodiruje i tretira da bi vam bilo dobro, kao što znate da može da bude.

Možda ste pijani više nego što mislite. A možda je i on suviše pijan. Rizikujete totalni dizaster. Možda mu se ne digne, a možda ste i sami suviše utrnuli da biste postigli zadovoljstvo. Znate taj osećaj. Iako ste oboje rešeni da se potrudite koliko god ste u stanju, možda niste u stanju. A od tolikog mrdanja i ljuljanja zavrteće vam se u glavi i pripašće vam muka. Možda se bez toliko alkohola u krvi ne bi ni upustili u taj pokušaj, ali možda kasno ustanovite da ste suviše pijani da bilo šta uradite.

71467 733818363308423 1974378544 n Pet razloga da se klonite jednokratnog seksa

Ako se prisetite kako je to izgledalo onih par puta, koliko ste sebi do sada dozvolili, setićete se i sami zašto jednokratni seks nije opcija

A možda i tako pijani možete da napregnete vijuge i da se setite kad ste se poslednji put našli u takvoj situaciji, pa će vam se lampica upaliti pre katastrofe.

Nemate kondom. Dešava se, naročito u neplaniranim situacijama. Možda nemate gde ni da kupite ni od koga da tražite, možda ste bili sigurni da ga imate u tašni, ali ispostavlja se da je ostao u onoj drugoj. On vas ubeđuje da će paziti, a reći će vam i da on lično ne podnosi kondom i da mu ta guma stvara probleme.

Hoćete li stvarno da rizikujete?

Sigurno i vi više volite bez gume, ali sa nekim nepoznatim, za jedno veče, guma vam je jedina distanca između nepromišljenosti i gluposti.

Comments