Tip vam se baš i ne sviđa. Nije isključeno da se sasvim dobro provedete sa nekim ko vam se baš i ne sviđa. Nije vaš tip. Uostalom, to je samo seks. Ali, pobogu, zašto biste se upuštali u bilo šta, a pogotovu u samo seks, sa nekim ko vam se i ne sviđa?

Nekome ko nije vaš tip, date šansu. Samo, ta šansa podrazumeva druženje i vreme koje je potrebno da uočite njegove kvalitete i dobre strane, koje će vam pomoći da prevaziđete to što ne osećate inicijalnu hemiju. Možda ćete uludo potrošiti nekoga kome niste ni dali šansu, pristajući na jednokratno konzumiranje telesnosti.

16 reasons to have daily sex Pet razloga da se klonite jednokratnog seksaBesmisleno je. Dobro, možda ste pohotno raspoloženi, pripiti, željni i zagoreli. Izgladnelom je bilo kakva hrana dobrodošla. Ali, to što ćete se jednom nagutati koječega i možda zadovoljiti trenutnu glad, ništa neće doprineti vašoj hroničnoj pothranjenosti. Trenutno, možda deluje kao da ste barem nahranile samopouzdanje. Neko vas je poželeo.

Ali taj neko vas neće zvati i neće vam postati dečko.

Koliko koraka vas deli od pomilovane sujete do udarca u pleksus ega, kad shvatite da se uopšte ne radi o tome da je on poželeo vas, nego ste mu se samo našle pri ruci, kao jedina raspoložena i dostupna varijanta za to veče?


Aleksina Đorđević

Comments