Mislili ste da na Olimpijskim igrama vlada timski duh, zdrav život i disciplina? U pravu ste, ali samo donekle. Čak i vrhunski sportisti umeju da se opuste i zabave. Da li u tom opuštanju preteruju, pročitajte u sledećim redovima, iznenadićete se.

Slika11 Pet stvari koje sigurno niste znali o Olimpijskim igrama

Oni su proglašeni za jedan od najvrelijih parova na Olimpijadi – Heder Mits i Adam Džošua Fili

Nezvanični sponzori kondoma – Na ovogodišnjim Olimpijskim igrama nezvanični sponzor kondoma je “Durex” koji će dostaviti na desetine hiljada besplatnih kondoma u Olimpijsko selo. Ne očekujte da ćete ovu vest, ili neku od sledećih, čuti u zvaničnom obaveštenju iz Londona.

Brendirani kondomi – Tokom 2008. godine u Pekingu, olimpijci su dobili kondome na kojima je moto igre: “Brže, više, jače”. Vrlo simbolično. Sportsko-specifični kondomi za, recimo, uvijanja – takođe su se pojavili.

Dani slave – Anonimna ženska učesnica Olimpijskih igara izjavila je za “New York Post” da se dani nakon takmičenja interno nazivaju “Dani slave”. To su dani kada su sportisti završili i pobedili i masovno idu na žurke i na “povezivanja”.

“McDonalds” za doručak – Prema izvoru časopisa “New York Post” olimpijci posle zabava i “povezivanja” između sebe, na doručak idu u “McDonalds”, i to u pet ujutru. Zanimljiva “sportska” navika.

Nestašica kondoma– Nije to što ste pomislili, sram vas bilo! Očigledno da 70,000 kondoma nije bilo dovoljno da zadovolji apetite olimpijaca na igrama u Sidneju 2000. godine. Ali to nije zato što su sportisti imali maratonski seks za vreme trajanja Olimpijskih igara. Tod Ludvik (Todd Lodwick) bivši skijaš koji je osvojio zlatnu medalju kaže da je to neka vrsta tradicije i da su se kondomi uzimali kao suveniri. Da mu poverujemo?

Izvori fotografija: Sott.net, sportsillustrated.cnn.com


Miloš Jeremić je surovi realista i veliki hedonista, trudi se da bude normalan, ali mu ne uspeva, sve svoje ideje i misli prenosi na papir, jer ljudi još uvek nisu spremni da čuju istinu.

Comments