Verujete da je ON uvek raspoložen za seks

Svakako, većina tinejdžera je spremna i raspoložena, oni koji bi pojebali i pticu u letu samo da je ženskog roda. Oni su uvek raspoloženi. Ali ne i muškarci koji imaju porodicu, obaveze, račune i probleme. I na njih utiču pritisci svakodnevnog života. Ovo je veliko iznanađenje za žene, koje često nezainteresovanost za seks shvataju lično. Ne brinite, i dalje vas volimo, samo u određenim trenucima ne želimo seks.

seks greske Pet ženskih grešaka u seksu

Ne dajete mu smernice

Razgovor o seksu sa partnerom čini da se osećate neprijatno? Dešava se, čak i kada je to partner sa kojim ste u dugo u vezi, ali to je jedini način da imate zadovoljavajuću seksualnu vezu.

Nijedan muškarac ne može dovesti ženu do orgazma ako ona na preuzme odgovornost za svoje seksualno iskustvo. Čak ni najbolji ljubavnik ne može da zna šta vam treba, ako mu, naravno, ne kažete.

Ljutite se kada ON predloži nešto novo

Ako ste u dužoj vezi, normalno je da s vremena na vreme poželite da začinite stvari. Međutim, ako vaš partner želi da pokuša nešto novo, to ne znači da je nezadovoljan vama ili vašim seksualnim životom. Ukratko: ne shvatajte to lično. Niko ne treba da oseća obavezu da uradi ono što ne želi. Ako je to nešto što se kosi sa vašim moralom, ili nešto što jednostavno ne želite da probate, recite to, ali ne reagujte burno. Umesto toga, stavite mu do znanja da ćete razmisliti o tome.


Miloš Jeremić je surovi realista i veliki hedonista, trudi se da bude normalan, ali mu ne uspeva, sve svoje ideje i misli prenosi na papir, jer ljudi još uvek nisu spremni da čuju istinu.

Comments