Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

1/2

Došlo je vreme da se nakon punih 30 godina na planetarno popularnu kampanju “I’d rather go naked than wear fur” stavi tačka.

Godinama smo se iznenađivali i prijatno oduševljavali kada bi se neka mega popularna ličnost priklonila ovoj kampanji i kada bi osvanula njena gola slika. Ove fotografije obnaženih javnih ličnosti nikada nisu bile vulgarne, a prenosile su poruku, kakvu verovatno nijedna druga kampanja u ovom domenu ne bi mogla da prense.

Organizacija koja stoji iza ove kampanje, PETA, saopštila je da su tokom ovih 30 godina postigli mnogo toga, da je održano na stotine protesta, da su mnoge stvari promenjene pod okriljem kampanje “I’d rather go naked than wear fur. PETA je svesna da se prirodno krzno i dalje koristi, međutim u mnogo manjoj meri, a svest je i te kako promenjena. Odlučili su da stave tačku na ovu kampanju zbog toga što žele da se usredsrede na druge oblasti u kojima je životinjama i te kako potrebna pomoć. U ta područja spada i trgovina kožom, vunom i mnogim drugim egzotičnim vrstama, koje trpe nasilje, zarad nehumanih ciljeva.

Od davnih devedesetih, pa sve do danas, mnoge poznate ličnosti učestvovale su u ovoj kampanji. Odvažiti se na ovaj korak nije prijatno i potrebna je hrabrost. Međutim, jačina koju je ova kampanja imala je nemerljiva. Neke od prvih ličnosti koje su se tada pojavile na naslovnim stranama i bilbordima bile su i Pamela Anderson, Eva Mendes, Pink.

View this post on Instagram

#pamelaanderson

A post shared by Lifestyle Choices (@ourlifestylechoices) on

Kampanje su se tokom godina menjale i prilagođavale. I uvek su u kampanjama učestvovale veoma popularne ličnosti. Interesatno je i da su poneke kampanje bile prilično kontrovezrne, ali da nisu bile takve, verovatno ne bi zavredile ogromnu pažnju. 

View this post on Instagram

#peta

A post shared by Lifestyle Choices (@ourlifestylechoices) on

Editors choice