Hot topics

4 super načina da se zabaviš u samoizolaciji – na mobilnom telefonu

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

#musthave: Torbe koje volimo ove sezone

Najbolje bob frizure: Inspiracija za prvu sledeću posetu frizeru!

#trèschic ideje kako da nosiš trenerku ovog proleća

Može li dnevnik zahvalnosti zaista da unapredi tvoje mentalno zdravlje?

Novo na Netflixu: Šta ćemo gledati u aprilu?

12 virtuelnih tura kroz muzeje koje moraš da posetiš

#homeworkout: Top 7 Instagram profila zbog kojih ćeš zavoleti vežbanje kod kuće

Kako da prihvatiš i zavoliš svoje telo

1/2

Došlo je vreme da se nakon punih 30 godina na planetarno popularnu kampanju “I’d rather go naked than wear fur” stavi tačka.

Godinama smo se iznenađivali i prijatno oduševljavali kada bi se neka mega popularna ličnost priklonila ovoj kampanji i kada bi osvanula njena gola slika. Ove fotografije obnaženih javnih ličnosti nikada nisu bile vulgarne, a prenosile su poruku, kakvu verovatno nijedna druga kampanja u ovom domenu ne bi mogla da prense.

Organizacija koja stoji iza ove kampanje, PETA, saopštila je da su tokom ovih 30 godina postigli mnogo toga, da je održano na stotine protesta, da su mnoge stvari promenjene pod okriljem kampanje “I’d rather go naked than wear fur. PETA je svesna da se prirodno krzno i dalje koristi, međutim u mnogo manjoj meri, a svest je i te kako promenjena. Odlučili su da stave tačku na ovu kampanju zbog toga što žele da se usredsrede na druge oblasti u kojima je životinjama i te kako potrebna pomoć. U ta područja spada i trgovina kožom, vunom i mnogim drugim egzotičnim vrstama, koje trpe nasilje, zarad nehumanih ciljeva.

Od davnih devedesetih, pa sve do danas, mnoge poznate ličnosti učestvovale su u ovoj kampanji. Odvažiti se na ovaj korak nije prijatno i potrebna je hrabrost. Međutim, jačina koju je ova kampanja imala je nemerljiva. Neke od prvih ličnosti koje su se tada pojavile na naslovnim stranama i bilbordima bile su i Pamela Anderson, Eva Mendes, Pink.

View this post on Instagram

#pamelaanderson

A post shared by Lifestyle Choices (@ourlifestylechoices) on

Kampanje su se tokom godina menjale i prilagođavale. I uvek su u kampanjama učestvovale veoma popularne ličnosti. Interesatno je i da su poneke kampanje bile prilično kontrovezrne, ali da nisu bile takve, verovatno ne bi zavredile ogromnu pažnju. 

View this post on Instagram

#peta

A post shared by Lifestyle Choices (@ourlifestylechoices) on

Editors choice