Hot topics

Kako su milenijalci i generacija Z učinili da počnemo drugačije da gledamo na modu i trendove

U susret praznicima: 10 razloga da dragoj osobi (ali i sebi) nešto pokloniš – već danas!

Male stvari koje možeš da uradiš danas – za bolje sutra!

Ne “izlaziš” iz patika? Predstavljamo ti model koji ćeš ove zime obožavati – i nositi svakog dana!

Tijana @flawless_mess_ i Danijela @glam.prescription predlažu ideje za casual & business jesenje autfite

Feel&Taste: Hrvatska iz drugog ugla

Želiš kreditnu karticu? Evo šta sve treba da znaš!

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

Kako je protekao Philips Hairstyle Makeover + 3 frizure koje i ti možeš da isprobaš!

Biljana Tipsarević otkriva koje su boje ove jeseni

Pristojnost i šarm uz doziranu drskost

Nije on sedeo kod kuće i smišljao taktike, nego ih je razvio u nastojanju da osvoji što više žena i posmatrao je kako reaguju (jer njemu nije teško da startuje svaku ženu u svojoj okolini, odbijanje ga uopšte ne sekira) i uočio je šta “pali” kod žena. A kod svake, prosečne i natprosečne, zgodne i neugledne, nadrndane i ljubazne, prepametne i ne baš bistre, lukave i naivne, pali isto – pristojno ponašanje, džentlmenstvo, šarm, pažnja, udvaranje – začinjeno povremenom samouverenom drskošću. Kad se muškarac pokaže goruće interesovanje, ali na pristojnoj distanci kojom poručuje da potpuno zavisi od toga da li ćeš mu ukazati milost, dok istovremeno drsko poseže za onim što želi – svaka pada. On veruje da je neodoljiv i u najvećem broju slučajeva dobija potvrdu da je tako.

Poverava ti se

Ispričaće ti sa puno poverenja neki svoj problem, jer znaju da žene padaju na mušku otvorenost i ranjivost i da ih to čini drugačijima od emotivno nedostupnih mačo tipova koji kriju svoje strahove i slabosti i drže se na distanci. Ovo je direktan put do ženskog srca i ženskaroš to dobro zna i jasno oseća. Nema on nameru da te povredi, samo želi da te očara, pokori, kresne, da uživa u tebi i da ostavi utisak. Ne razmišlja o tome koliko će to trajati i ne planira da te sutradan odmah šutne, nego prosto izgubi interesovanje kad sve svoje adute izloži jednoj ženi i onda sreće sledeću, novi izazov da se oproba u osvajanju.

O svim svojim pobedama on ima samo lepe reči (bilo je lepo dok je trajalo) i lepe uspomene i veruje da je ostavio najbolji utisak. Ne zna i ne zanima ga što je verovatno povredio mnogo žena (on nije ništa uzeo na silu, nije ih ni na šta nagovarao i nije radio ništa što i one nisu želele i u čemu nisu uživale) i što ga verovatno sve one preziru. I što su generalno ljute na muškarce, osećaju se izigrano, prevareno, pokradeno i sklone su da poveruju da su svim muškarci isti – površni, neodgovorni predatori koje samo zanima uzbuđenje lova i trijumf.

Izvor fotografija: instagram.com/humanlovers

Aleksina Đorđević

Editors choice