Njemu možeš sve da kažeš, jer on je dovoljno svestan da ne shvata lično i ne traži po čemu je možda loše ili nepovoljno za njega ono što mu govoriš. Ume da ti bude prijatelj i to pravi, pun razumevanja i podrške, šta god da je u pitanju. On nije ljubomoran i posesivan, razume ljudsku prirodu i ne očekuje od tebe da budeš svetica, da budeš stidljiva, da ne uživaš u flertu, da te niko drugi nikad ne privuče osim njega, da budeš bezgrešna i iznad ljudskih slabosti i svoje prirode. On sve to razume i ne koristi svoje razumevanje kao izgovor za svoje ponašanje – samo želi da uvek bude svestan kako stvari stoje i da to može uvek da iskomunicira sa tobom. Ako ti se nešto događa, to možeš i treba da mu kažeš, on je neko ko će uvek biti tu za tebe i ko ne misli da je to nešto naročito, nego da je to potpuno normalno i prirodno u emotivnom odnosu.

On je ponosan na tebe, srećan je zbog vaše veze i svi njegovi prijatelji i porodica znaju za tebe i pre nego što te upoznaju. A upoznaće te, jer on želi da budeš deo njegovog života i nikada nema potrebu da te iz nečeg isključuje i drži po strani – ne samo da mu ne smetaš, nego si uvek dobrodošla.

On je neko ko razume moć nežnosti i telesnog dodira, ko te spontano zagrli dok hodate, drži te za ruku, ljubi te u kosu i čelo, ljubi ti ruku – sve jedno da li ste pri tom sami, ili u društvu. Njega ne brine što će drugi videti da je sav zaljubljen i istopljen, on zna da je to najlepše osećanje na svetu i da nema čega da se stidi i šta da krije.

pravi muskarac 3 Po čemu se razlikuje od ostalih onaj ko je pravi za tebe?
Comments