On je iskren, uvek. To ti se možda neće uvek sviđati, ponekad će biti brutalno, ali na njegovu iskrenost ćeš moći da računaš i da se osloniš – on ti neće pričati nešto samo zato da bi te utešio, da bi ti rekao ono što želiš da čuješ. On će biti realan i kad stvari stoje sasvim loše, ali zato te nikada neće namerno povrediti. Biće u stanju da shvati da je u nečemu pogrešio i pre nego što stigneš da odreaguješ, već će mu biti žao i izvinjavaće se – povredio te je nehotice i sledeći put će znati kada je na klizavom terenu i vodiće računa da mu se nedostatak pažnje ne ponovi.

On želi da te zaštiti, jednako kao što sa tobom želi divalj i bestidni seks, njegova strast je sveobuhvatna, on te doživljava kao ženu, kao osobu, kao ljudsko biće i prema svim aspektima tvoje ličnosti i tvoje autentičnost gaji neki oblik strasti i ima razvijenu komunikaciju.

On želi da zna sve o tebi, a ne samo one delove koji su prihvatljivi, pristojni ili laskavi za njega, jer želi da te stvarno poznaje, takvu kakva si. Prepoznaćeš ga po rečenici „ne treba da se menjaš zbog mene, ja želim da uvek budeš to što jesi“ a nećeš puno puta u životu čuti ovakvu izjavu. Pa, kad je budeš čula, znaj da je u pitanju izjava ljubavi najviše vibracije.

pravi muskarac 4 Po čemu se razlikuje od ostalih onaj ko je pravi za tebe?

Pročitajte još i ovo:

Znaci da vaša veza ubrzano vodi – nikuda (1. deo)

Znaci da vaša veza ubrzano vodi – nikuda (2. deo)

Koliko dugo veza treba da traje pre nego što odlučiš da je gotovo?

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvori fotografija: www.thefashionisto.com

Aleksina Đorđević

Comments