Hot topics

Lea x WANNABE: Pet trendova koje ne smeš da ispustiš iz vida!

Kendall Jenner: Modni fenomen i devojka koja je pokrenula social media revoluciju

Mladi ljudi – izvor nove energije

Poštovanjem pravila moguće je doći do željenog izgleda

Testirali smo: Potrebna ti je nega za svežu i blistavu kožu? Ovaj fluid je savršeno rešenje za tebe!

Zašto besprekoran izgled više ne podrazumeva skrivanje svog pravog izgleda?

Stres kao uzrok depresije i anksioznosti: Kako da vratiš ravnotežu u svoj život?

Izdvajamo: Must have komadi sezone + kako da ih stilizuješ

3 zabavne stvari koje ove jeseni možeš da radiš u paru

Anastasija Đurić ti otkriva kako da sama stilizuješ kosu kada nemaš vremena za frizera

Case Study Show, najveći projekat lokalne grupe Beograd studentske organizacije ESTIEM, zvanično je i počeo. Fakultet organizacionih organizacionih nauka, u naredna tri dana, biće domaćin kako domaćim studentima, tako i stranim, koji će se tokom trajanja ovog projekta postaviti u ulogu menadžera i zajedničkim snagama rešavati poslovne probleme nekih od vodećih kompanija u Srbiji.

„Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam deo jednog ovakvog tima kao što je ESTIEM Lokalna grupa Beograd. Zajedno smo uložili veliki trud da zajedničkim snagama budemo jedna od najaktivnijih studentskih organizacija na našim prostorima. Case Study Show je naš najveći projekat, i ponosna sam što smo ove godine premašili očekivanja i postavili visoke ciljeve budućim generacijama“, istakla je na ceremoniji svečanog otvaranja Aleksandra Kuzmanović, predsednik studentske organizacije ESTIEM Lokalna Grupa Beograd.

css slika Počeo Case Study Show 2013.

Case Study Show, najveći projekat lokalne grupe Beograd studentske organizacije ESTIEM

Za vreme trajanja proejkta Case Study Show studenti će imati priliku da primene svoja teoretska znanja kroz praktičan rad i na taj način obezbede sebi eventualnu praksu ili zaposlenje, impresionirajući predstavnike kompanija. Ove godine projekat su podržale kompanije: JT International AD Senta, NIS, Microsoft Srbija, Holcim Srbija, Coca-Cola Hellenic Srbija, Samsung, Infobip, BAT, Wiener Städtische Srbija, Hemofarm Fondacija, Ernst&Young.

Koordinator projekta Case Study Show 2013, Milena Stojković, istakla je predanost i požrtvovanost studenata koji su više od tri meseca radili na projektu: “Verovali smo od samog početka jedni u druge i zato smo sada ovde da vam predstavimo i zajedno sa vama ostvarimo, verujemo, najbolji Case Study Show do sada!”

Prva dva dana projekta, 28. i 29. Mart rezervisana su za prezentaciju rešenja poslovnih problema kompanija, za čiju izradu su studenti imali 3 dana. Kako su sva izlaganja javnog karaktera, svi zainteresovani će imati priliku da na Fakultetu organizacionih nauka, Jove Ilića 154 tokom prva dva dana čuju prezentacije rešenja na srpskom, odnosno na engleskom jeziku.

Poslednji dan događaja, 30. mart, otvoren je za studente svih univerziteta u Beogradu, i održaće se u Studentskom kulturnom centru, Kralja Milana 48. Studenti učesnici će moći da, kroz aktivnost Case Speed Dating-a, predstave što bolje sebe i svoje ideje predstavnicima kompanija. Osim toga moći će da pokažu i svoju kreativnost rešavanjem kraćih poslovnih problema kroz Case Creative Room. Svi zainteresovani će moći da posete Ignite i da čuju nove ideje na temu „Moja perspektiva budućnosti“, ali i da posete Skill Fair – kratke radionice o profesionalnom usavršavanju.

Editors choice