Svom dragom možete naručiti nešto od torti za zaljubljene ili nešto sa motivima kluba za koji navija, sporta koji voli, ili čak tortu u obliku krigle sa pivom, možda i automobil koji vozi ili želi! Skoro sve što zamislite može da se napravi kao torta! Dovoljna je fotografija (iz vaše lične arhive, nešto što ima veze sa vama i vašim dragim, ili sa bilo kog svetskog sajta sa tortama), koja služi kao osnova i može se menjati onako kako vi želite. U Home Made nam kažu da su torte u obliku plišanih meda potpuni hit u poslednjih nekoliko meseci, posebno uz poruke tipa “ja sam tvoj mali meda“ i sličnim!

DSC01136 Obradujte svog voljenog...

Povod za Home Made tortu za poklon vašem dragom može biti godišnjica vaše veze ili njegov rođendan, ali možete ga iznenaditi i bez ikakvog povoda, što će svakako izazvati najbolji efekat jer se ne nada bilo kakvom poklonu, a posebno ne ovakvom!

DSC00498 Obradujte svog voljenog... DSC00502 Obradujte svog voljenog...

Pustite mašti na volju – neka vam početna inspiracija bude nešto od ovih fotografija, što je samo mali deo onoga što je Home Made Company radio na ovu temu, a onda možete pozvati njih za dalje dogovore i naručivanje.

Za više informacija o ponudi Home Made Company možete posetiti sajt, Facebook, Instagram ili pozvati 060/300-32-44.

Comments