Posle gledanja filmova, druga najpopularnija radnja u samoizolaciji je upravo čitanje brojnih knjiga. I pretpostavljam da uživate u tome, kao i ja! Ova lista će obradovati čak i vas koje niste pre ove situacije preterano čitale knjige ili niste imale vremena! Sjajno je i to što sve ove knjige možemo poručiti onlajn, i čekati ih u udobnosti svog doma da nam stignu! Popularne knjige u nastavku pored toga što su neverovatne, verujem da će vam toliko goditi, da ćete cele dane provoditi uživajući u neprekidnom listanju stranica!

Uznemireni ljudi – Fredrik Bakman

Roman koji pripada žanru drame i komedije nam nudi zabavnu priču o obmani i prevari. Prožeta spektrom emocija, neće vas ostaviti ravnodušnim. Kao ni zastupljen humor i neočekivani obrti. Zato neka vas ne čudi što uhvatite sebe kako se bezbroj puta smejete naglas! Ova zagonetna priča prati pljačkaša banke koji se tokom razgledanja stana (koji je na prodaju), zaključava sa iritantnim agentom za prodaju nekretnina, trudnicom, dvojicom zavisnika od Ikee, multimilionerom koji ima samoubilačke namere. Nesvakidašnji obrt nastupiće kada policija uspeva da upadne u stan i zatiče ga – praznog! A kada taoci policiji daju besprekorne iskaze, pitaćete se da li je to ono što se zaista dogodilo ili ne? I kako je pljačkaš uopšte uspeo da pobegne? Ako se osećate usamljeno, garantujem da će vas ova knjiga utešiti.

Ono sve što znaš o meni – Mirjana Bobić Mojsilović

Oduševiće vas ova ljubavna drama koja prati potpuno različite živote četiri žene koje su, između ostalog, i glumice. Njihova profesija ih dovodi na isto mesto, kada dobijaju poziv da dođu na snimanje probnih scena za film reditelja Borisa Pavlovića. Ana, Una, Jelena i Nađa odlaze na Sveti Stefan u potrazi za jedinom rečenicom koja daje smisao svakom životu. Svoje račune svodi i reditelj Pavlović. A na pitanje da li je jedna rečenica dovoljna, dobićete odgovor kroz stilski savršene rečenice Mirjaninog još jednog uspešnog romana!

Comments