Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Kupaći kostimi koje ćemo viđati svuda ovog leta

Kako da sprečiš bore koje nastaju kao posledica stresa?

Najbolji albumi u 2020. (do sada)

Ponekad je odustajanje od ljubavi čin ljubavi – prema sebi

Ljubavni horoskop za jun 2020.

Kako da sabotiraš sabotera u svojoj glavi

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Ideje za doručak po preporuci wellness eksperata

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

1/2

Dok se invazija korona virusa širi, javnost se prepušta društvenim mrežama u izražavanju izabrinutosti i predostrožnosti koje preduzimaju kako bi se zaštitili. U ovom trenutku SAD ima na hiljadu zaraženih ljudi, Italija je jedan od epicentara zaraze, a broj preminulih se svakim danom povećava. Srećom, strah nije nije zaustavio ljude da se vrate svojim zajednicama i da nas nadahnjuju u ovim teškim vremenima. Od dobrotvornih akcija, do velikih donacija koje će pomoći bolesnima, ili onima bez posla, evo nekoliko načina na koje se poznate ličnosti nose sa pandemijom korona virusa.

Donatella Versasace donirala 200.000e bolnici u Milanu 

Donatella Versace i njena ćerka Allegra Versace donirale su 200.000 e San Raffaele bolnici u Milanu kako bi se rešila nestašice snabdevanja i ograničenih zaliha. Donatella je izjavila da je u ovakvim vremenima bitno da narod bude ujedinjen i da podržavamo one koji su u prvim redovima i svakodnevno se bore za spas ljudskih života. Rekla je da su svim srcem uz zaražene i porodice zaraženih, kao i uz doktore i drugo medicinsko osoblje koje ulaže herojski trud.

Chiara Ferragni doninirala 100.000e u korist Italije

Italijanska influensera i njen suprug Fedez dali su ličnu donaciju od 100.000e kampanji GoFoundMe, koju su započeli kako bi pomogli bolnicama širom Italije, koje su preopterećene pacijentima zaraženim ovim virusom. Novac je konkretno bio namenjen za ispomoć u vidu bolničkih kreveta na odeljenju intenzivne nege u bolnici San Raffaele u Milanu.

Chara Ferragni izjavila je da se nada da će ovom inicijativom podići svest ljudi o trenutnoj krizi koja sve pogađa.

View this post on Instagram

Grateful. To feel healthy and to feel surrounded by part of my family during this lockdown. Miss my parents and my sisters but so grateful to have my son and husband with me 24/7. To all those who are as lucky as I am right now: treasure this time and transform it into quality moments that you’ll remember forever. To all those who are missing some beloved ones: be strong, hang tight and imagine the joy you’ll feel when this is all gonna be over. Even in the weird time, enjoy the ride and find a lesson for the next phase of your life. Make a list of what you’re missing and never take it for granted again. Life after Covid will be a new life for us all, and I can’t wait to experience everything with different eyes ❤️

A post shared by Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni) on

Laura Benanti poziva srednjoškolce da podele svoje talente preko društvenih mreža

Škole su nedavno zatvorene, kao i svi nastupi i mjuzikli učenika. Laura Benanti, brodvejska pevačica i glumica, obratila se razočaranim školarcima preko Twittera da objave video zapise svojih pesama ili plesa sa hashtag-om #SunshineSongs, kao način da se svi zabave u ovim stresnim vremenima.

Obratila se srednjoškolcima rečenicom da ukoliko su njihovi nastupi otkazani, da objave kako pevaju i da je označe, jer ona želi da bude njihova publika.

Jennifer Garner i Amy Adams osnovale humantiranu organizaciju Save With Stories

Jennifer Garner i Amy Adams osnovale su humanitarnu organizaciju Save With Stories koja ima za cilj da obezbedi zalihe i resurse neophodne deci koja se u svojoj ishrani oslanjaju na školsku hranu. Njihova organizacija sklopila je partnerstvo sa organizacijama Save the Children and No Kid Hungry on this.

View this post on Instagram

Welcome to @SAVEWITHSTORIES (and please welcome my friend @amyadams to Instagram!)—a spot to watch your favorite celebrities read your favorite children’s books. We are galvanizing (without hair and makeup!!) as a community to support a new fund for a combined effort between @savethechildren and Share Our Strength’s @nokidhungry (and thank you to our founding publisher, @scholasticinc ♥️). . THIRTY MILLION CHILDREN in the United States rely on school for food. School closures will hit vulnerable communities hard and #SaveTheChildren and #NoKidHungry are on the ground and ready to serve. They just need our help! . These funds will help us make sure that families know how to find meals when schools are closed, support mobile meal trucks, food banks and other community feeding programs, provide educational toys, books and worksheets, and support out-of-school-time programs to help kids make up for lost time in the classroom. . If you can manage a one time gift of $10, please text SAVE to 20222. If another amount would work better for you, please visit our website—link in bio. There is no maximum and there is no minimum—together we will rise and together we can help. . Thank you and stay safe. XX #SAVEWITHSTORIES

A post shared by Jennifer Garner (@jennifer.garner) on

Editors choice