Blake Lively i Ryan Reynolds donirali 1 milion dolara organizacijima Feeding America i Food Banks Canada

Bračni par na Instagramu je podelio da će donirati milion dolara, koji će se raspodeliti u dve humanitarne organizacije, koje pomažu prvenstveno starije ljude i ljude u lošim finansijskim uslovima, tokom epidemije. Blake Lively ohrabrivala je druge da pomognu koliko mogu i da sa svojim porodicama i prijateljima ostanemo povezani putem FaceTime-a i Skype-a.

Serije Grey’s Anatomy, The Good Doctor i The Resident doniraju svoju medicinsku opremu pravim lekarima i medicinskim sestrama kojima je ona potrebna

Ekipa serije The Resident donirala je bolničke haljine, rukavice, maske i sve ono što je potrebno zdravstvenim radnicima da bi pružali sigurnost zajednici. Pored njih, ekipe serija Grey’s Anatomy i The Good Doctor, takođe su podelile svoje zalihe, a vatrogasna serija Station 19 pozajmila je svoju opremu vatrogasnoj službi grada Ontaria.

Ariana Grande pomogla je mnogim organizacijama

Ariana Grande nedavno je progovorila na temu socijalnog distanciranja. Na društvenim mrežama objavila je da ne može da veruje da neki ljudi i dalje ovo ne doživljavaju kao veiku stvar i sve njih je zamolila da ne okreću glavu kada je u pitanju pandemija.

Rihannina Clara Lionel fondacija donirala je 5 miliona dolara za pomoć u ovim naporima

Rihannina fondacija donirala je 5 miliona dolara za podršku onima koji se nalaze na prvoj liniji odbrane od virusa, posebno u marginalizovanim zajednicama u Sjedinjenim Državama, Karibima i Africi. Novac će takođe pomoći u pružanju zaštitne opreme za medicinske radnike, kao i u distribuciji respiratornih pomagala u zamljama kao što su Maldivi i Haiti.

Kylie Jenner donirala 1 milion dolara bolnicama u Los Anđelesu

Dr. Thaïs Aliabad objavila je na svom Instagram profilu da je Kylie Jenner donirala 1 milion kako bi bolnice mogle da oporave zalihe maski i ostale zaštitne opreme.

Naslovna fotografija: instagram.com/chiaraferragni/

Miona

Comments