Hot topics

7 ključnih razloga zašto je jedini pravi standard lepote onaj koji sama postaviš

Kako da se našminkaš kada nosiš masku?

7 najpopularnijih modela vereničkog prstenja i burmi u 2020.

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Sve što ti je potrebno za savršenu, opuštajuću kupku

Kako da održiš kosu zdravom nakon farbanja kod kuće?

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

Ideje za doručak po preporuci wellness eksperata

Na prvom “Mestu za zaljubljene“ u UŠĆE Shopping Centru, Ana Štajdohar otkrila nam je da je nju i njenog supruga Nikolu spojila muzika i da su se upoznali tako što su imali zajednički nastup. Pored poznatog muzičkog para Ane Štajdohar i Nikole Demonje, i tv lica Danijela i Stefan Buzurović, kao i internet zvezde Ničim Izazvan i Iva Chu, bili su prvi parovi koji su postavili ljubave katance u UŠĆE Shopping Centru.

Ana Stajdohar i Nikola Demonja Poznati parovi postavili prve ljubavne katance i otkrili kako su se upoznali

Tom prilikom i Danijela i Stefan ispričali su nam da je i njih spojio posao. Ničim Izazvan i Iva Chu postavili su svoje ljubavne katance i savetovali svima da je za uspešnu vezu neophodno puno prihvatanja, tolerancije i poštovanja, ali i da dobro kuvate jer ljubav ide kroz želudac.

Danijela i Stefan Buzurovic Poznati parovi postavili prve ljubavne katance i otkrili kako su se upoznali Nichim Izazvan i Iva Chu Poznati parovi postavili prve ljubavne katance i otkrili kako su se upoznali

Romantična priča o ljubavnim katancima započeta je još davnih dana u Firenci, a dostigla je svoju kulminaciju sa čuvenim “Mostom umetnosti” u Parizu, koji je postao sinonim svih zaljubljenih parova. Do 14. februara svi zaljubljeni moći će da i u Beogradu u UŠĆE Shopping Centru na “Mestu za zaljubljene” ostave svoj ljubavni katanac i da, kako staro verovanje kaže, na taj način ostvare magiju večne ljubavi.

Editors choice