Septembar je tek u svom začetku, a mi već patimo za letnjim danima i morskim obalama. Neki od nas imali su sreće da ove godine ipak otputuju, neki nisu, ali svakako – svako od nas je na Instagramu ispratio ovogodišnja putovanja poznatih lićnosti, i njihove fotografije sa egzotičnih destinacija i neverovatno lepih plaža. Ako ste radoznali po pitanju toga koje hotele najviše vole poznate ličnosti, i gde provode svoja leta – u nastavku teksta otkrivamo vam pet najpopularnijih hotela koje obožavaju celebrityji poput Emily Ratajkowsi,  Reese Witherspoon, Belle Hadid, sestara Kardashian ili pak it devojke Alexe Chung.

Le Sirenuse, na Amalfi obali

U pozadini fotografije sa letovanja manekenke Emily Ratajkowsi mogli smo videti napoznatiji hotel mesta Positano, Le Sirenuse. Ovaj poznati hotel otvorio se još 1951. godine, kada je četvorica braće odlučila da porodični letnjikovac pretvori u luksuzni, intimni hotel. Njegov enterijer u intenzivnim bojama, neverovatno lepi mozaici, biljke i pogled na Tirensko more opčinjavaju goste od tada pa sve do danas, a njegova velika prednost je i La Sponda, sjajni restoran koji (naravno) ima više Mišlenovih zvezda. Tokom noći, ovaj restoran osvetljava čak 400 sveća. Navodno je Edoardo Mapelli Mozzi ove zaprosio princezu Beatrice, a ovaj hotel voli i glumica Reese Witherspoon.

Hotel du Cap-Eden-Roc, na Azurnoj obali

Ovaj predivni hotel na Azurnoj obali voli manekenka Bella Hadid, a nije ni čudo što ga vole poznate ličnosti – kada je čak i slavni pisac F. Scott Fitzgerald pisao o njemu. On je u delu “Tender Is The Night” za ovaj hotel rekao da je veliki, ponosan i u boji ruža, a njega poznate ličnosti naročito vole da posećuju tokom godišnjeg Kanskog festivala i AmFAr gala večeri. U ovom hotelu od pet zvezdica leto su ove godine proveli Bella Hadid i njen novi partner, Marc Kalman, koji su uživali u svom apartmanu sa privatnim bazenom.

Comments