Las Ventanas al Paraiso, u Los Cabosu

Ovaj luksuzni hotel je omiljeno mesto čuvene porodice Kardashian, koji su poznati po svojim ekskluzivnim putovanjima, privatnim ostrvima i gubljenju dijamantskih minđuša u moru, na ostrvima Bora Bora. Nije ni čudo što oni uživaju u ovom Meksičkom, Rosewood resortu, s obzirom na to da je on luksuzan, pogodan za decu i ima izuzetno poznati spa, u kojem rade lokalni nadriizlečitelji. Ovaj hotel ima bazen koji gleda na more Korteza i reku, a u njemu možete pronaći i tekila bar – jer gde je bolje piti tekilu, nego u Meksiku?

Rosewood Miramar Beach, u Montecitu

Još jedan hotel u kojem uživa najstarija sestra Kardashian, Kourtney Kardashian, nalazi se na samo sat i po vremena od Los Anđelesa. Ovaj hotel, samim tim, pod svojim okriljem okuplja čitav niz poznatih i bogatih gostiju. Ovog leta, Kourtney je u ovom hotelu uživala sa svojim novim partnerom Travisom Barkerom, a i komičarka Chelsea Handler nije mu odolela. Ovaj hotel na Pacifičkoj obali ima dva bazena, privatni klub na plaži i romatičnu verandu. Takođe, šoping u okviru ovog hotela izuzetno je luksuzan.

Six Senses, na Ibizi

I za kraj, naravno, čuveno party ostrvo – Ibiza. Ovaj hotel na Ibizi postoji tek mesec i po dana, ali već je postao internet senzacija. Čuvena it devojka, britanka Alexa Chung postavila je fotografiju sebe na njegovom bazenu koji nadgleda Xarraca zaliv, i to je bilo dovoljno da ovaj hotel znatno dobije na popularnosti. Velika prednost ovog resorta je i to što je on u potpunosti održiv, a može se pohvaliti i neverovatnim wellness programom. Njegov spa proteže se na čak 13.000 kvadratnih metara, a u sebi sadrži lounge, hamam kupatilo, saunu, infracrvenu saunu, ledene tuševe, kao i usluge kriptoterapije. Naravno, za sjajnu hranu i lokalne recepte na bazi biljaka zadužen je čuveni izraelski kuvar, Eyal Shani.

Naslovna fotografija: instagram.com/kendalljenner

Jovana Pantić

Comments