Converse u novoj kampanji poziva žene da redefinišu reč “žena”

Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Promocija novih destinacija: Avio-karte počev od 99 evra

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

Tri saveta za postojani tečni puder

HomeMade sladolede potrošači prepoznaju kao sinonim vrhunskog kvaliteta, svežine i kombinacija ukusa. U HomeMade prodavnici u prizemlju TC Ušće u ponudi je široka paleta ukusa kojoj se svi sa radošću vraćaju, a posebno u vrelim letnjim danima.

031 Preporuka za ovo leto: Sladoledi Home Made Company

Asortiman HomeMade sladoleda sadrži 28 različitih ukusa, kako standardnih i uvek omiljenih, tako i neuobičajenih i zanimljivih kombinacija – za krajnje kupce koji žele nova iskustva.

049 Preporuka za ovo leto: Sladoledi Home Made Company

Deo ukusa HomeMade sladoleda prilagođen je osobama alergičnim na gluten, pa se nekoliko ukusa sladoleda proizvodi od sirovina koje ne sadrže gluten, a u ponudi je i nekoliko voćnih ukusa sa 100% učešćem voća. Deo ukusa proizvodi se za osobe koje su na dijeti, tako da i oni mogu uživati u sladoledu.

HomeMade prodavnica 02 Preporuka za ovo leto: Sladoledi Home Made Company

U čemu je tajna? Sirovine za proizvodnju HomeMade sladoleda su najvišeg kvaliteta, a sladoled sadrži visok nivo sirovinske baze, što donosi pun i bogat ukus. Izbor se radi tako da se klijentima ponudi vrhunski proizvod i zanimljiv ukus, dugim testiranjem i nakon brojnih proba HomeMade Company dolazi do konačnog izbora ukusa koji ide u prodaju, sa odgovarajućom dekoracijom od svežeg voća, čokolade, keksa i slično.

HomeMade prodavnica 03 Preporuka za ovo leto: Sladoledi Home Made Company

HomeMade sladoled proizvodi se u proizvodnim prostorijama koje su opremljene vrhunskom opremom, uz strogo poštovanje svih zdravstvenih i higijenskih preduslova za finalne proizvode maksimalnog kvaliteta i zdravstvene ispravnosti.

HomeMade sladoled Preporuka za ovo leto: Sladoledi Home Made Company

Svratite do Ušća, a za prvi put obavezno probajte nešto od naših favorita: Mecrock, Šerimanija, Nutelino, Jogi višnja, Dolce Latte ili Plazma. Prijatno!

Editors choice