Ukoliko vas zanima kako preživeti EXIT iz ženskog ugla, kliknite ovde.

Izgedajete šašavo – Bilo da ste sad završili ispitni rok ili ste na EXIT došli pravo sa poslovnog sastanka, vreme je da pustite mašti na volju. Jedino pravilo je da nema pravila, a da je zabava jedini imperativ. Kreon oko očiju, ruž za usne, perika – zašto da ne? Pozajmite od svoje lepše polovine nesto od šminke, zabavite se, ako mogu Leni Krevic (Lenny Kravitz) i Dejvid Bouvi (David Bowie), zašto ne bi i vi makar na par dana?

Odeća – Recite NE uskim majicama, farmerkama i trenerkama. Obucite bermude sa militari printom i klasičnu pamučnu majicu u nekoj jarkoj boji. Prsluk ili sako su poželjni, a radničko odelo je fantastično rešenje, ako ste dovoljno hrabri. Još kada na njega dodate ludu, veselu ešarpu, nećete ostati neprimećeni.

Obuća – Mokasine ili čizme su pravi izbor. Plastične japanke ostavite za pecanje, a za festival obujte espadrile ili gumene čizme, naravno zavisno od vremena. Poluduboke čizme su jako atraktivne, a ako morate da razgolitite stopala, rešenje su sandale, od kože, lagane i seksi.

Torba – Sigurno nećete da stavite sve što imate u džepove. Potrebna vam je veća torba, u kojoj ćete držati: dokumenta, novac, kameru ili fotoaparat, kondome (sigurnost pre svega), sredstvo protiv komaraca, vlažne maramice i kremu za zaštitnim faktorom, jer nijedna devojka ne voli reš pečenog muškarca. I naravno pribor za higijenu. Dozvoljeno je da se uvaljate u blato, ali nije dozvoljeno da nemate sa sobom stik i šampon za suvo pranje kose. Inače, šta će vam torba? Torbe sigurno možete naći u prodavnicama Converse ili Zara.

Sat+naočare+šešir – Sat će vašem stajlingu doneti malo ozbiljnosti i elegancije, naočare su vam potrebne da ne bi čkiljili preko dana. A šešir je zaštitni znak festivala na celoj planeti.

11111 Preživeti EXIT: iz muškog ugla Sailor Chic1 1024x1024 Preživeti EXIT: iz muškog ugla ppppp Preživeti EXIT: iz muškog ugla Mens Colour 1024x1024 Preživeti EXIT: iz muškog ugla Festival fashion 1024x767 Preživeti EXIT: iz muškog ugla ddfdf Preživeti EXIT: iz muškog ugla dddddddf Preživeti EXIT: iz muškog ugla dddddddd Preživeti EXIT: iz muškog ugla Sandals 1024x10241 Preživeti EXIT: iz muškog ugla

Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Comments