Godišnjicu svoje veze ne morate da provedete na luksuznoj destinaciji koja podrazumeva trošenje besmislene sume novca. Postoji mnogo načina da partneru pokažete da vam je stalo, i to u udobnosti svog doma. I sami znate da nekada posle dugog i napornog dana želite samo da se smestite u partnerov zagrljaj, pijete vino i gledate film. To su neprocenjivi momenti u kojima, zapravo, najviše radite na vašem odnosu. Vrhunac svake veze je onaj u kom možete da provedete zajedničko vreme u tišini, to znači da ste srećni i zadovoljni.

Ako niste sigurni kako da ove godine za godišnjicu iznenadite partnera, ovih 5 načina će vam sigurno biti od koristi. Ovo su inovativni i jedinstveni primeri da maksimalno iskoristite zajedničko vreme u vašem životnom prostoru. Ako vam obaveze nisu dozvolile da ovaj vikend provedete u vikendici van grada, donosimo vam sjajne načine da maksimalno uživate i zabavite se!

Koktel veče

Sastojci za vaš najdraži koktel su bili na popustu, a sasvim slučajno ste jednom prilikom kupili opremu za pravljenje koktela. Koliko vam je još znakova potrebno da shvatite da je večeras pravi trenutak za koktel veče?! Možda niste naročito vešti, ali ćete se sigurno zabaviti. Uz koktel možete da napravite i kolač i da uživate u ostatku večeri uz muziku ili seriju.

Pročitajte i ovo: Šta je “casual dating” i da li je to prava opcija za vas?

Društvene igre

Nekada niste ni svesni koliko malo je potebno za dobru zabavu, ako počnete od toga da provodite veče sa osobom koju volite, onda nije toliko važno šta tražite kao dodatnu zabavu, ali su društvene igre svakako odličan izbor. Birajte takmičarske igre, ali ne dozvolite da veče ode u pogrešnom smeru jer se neko naljutio. To je samo igra koja služi da vas zabavi i podigne atmosferu!

Spa veče

Koliko ste puta poželeli da svom dragom pokažete čari masaže i maski za lice? Sad kad imate predznanje jer ste redovni u posetilac salona, možete to da primenite na njemu. Obucite svoje bademantile, upalite sveće, pustite muziku. Uživajte u atmosferi koju ste napravili u svoja četiri zida. Zar nije zabavno? Ovo će sigurno postati vaša rutina i želećete minimum jednom nedeljno da pravite spa veče.

Dobra hrana + vino + filmovi

Savršeno veče, isključili ste mobilne telefone, spremili ukusnu hranu i ohladili vino, za desert je sladoled i bezbroj poljubaca. Uz romantični film se prisećate početka veze koji je upravo ovako i izgledao. Zar nije lepo da sebi češće priređujete ovaj osećaj zadovoljstva? Ne opterećujte se spremanjem hrane, napravite nešto brzo i ukusno jer fokus je na vama, a ne na trpezi.

Noć pod zvezdama

Poslednja i verovatno najoriginalnija ideja za proslavu godišnjice jeste uživanje u dvorištu. Ako je lepo vreme i imate potrebnu opremu za kampovanje, zar ne bi bilo sjajno da šator postavite upravo u dvorišu? Ako vam se ova ideja ne svidi na prvu, pročitajte još jednom. Često zaboravljate na uživanje i ne koristite u potpunosti mogućnosti koje imate, a izgovor je uvek posao. Ako niste uspeli da uzmete slobodne dane ili jednostavno niste uspeli finansijski da se uskladite, zašto sebi ne biste priredili uživanje u sopstvenom dvorištu?

I sami znate da nije važno gde, nego sa kim. Bilo koje mesto na ovom svetu može da bude Pariz, ako je pored vas osoba koja sija!

Pročitajte i ovo: Jednostavni trikovi koji će unaprediti vašu vezu

Naslovna fotografija: instagram.com/authenticlovemag

Dragana Stojanović

Comments