Japan je zemlja koja je poznata po mnogim znamenitostima, specifičnoj kulturi i prijatnim ljudima koji će učiniti sve da udovolje svojim gostima, pa zato ne čudi što se u ovoj zemlji može naći bukvalno sve – od igle do lokomotive. Tako ćete u Japanu naći i najbizarnije suvenire, a prestonica ovakvog šopinga je, naravno, Tokijo. Pogledajte kakvi se sve suveniri mogu naći u glavnom gradu Zemlje zalazećeg sunca.

Fotografije iz foto-kabine

Japansku popularnu kulturu odlikuju dve osnovne karakteristike: igra kostimima i printovi. Igra kostimima predstavlja umetničku ekspresiju mladih ljudi koji se oblače u kostime i tako šetaju gradom, dok je “print klub”, najpoznatiji kao aspurikura, vrsta foto-kabine u kojoj možete napraviti jedinstvene fotografije sa mnogo dekoracija. Neke od ovih foto-kabina čak imaju i mogućnost da podesite da vam oči izgledaju veće, a noge mršavije, i još mnogo toga drugog.

najbizarniji suveniri u tokiju 1 Najbizarniji suveniri koji se mogu naći samo u Tokiju

Zavirite i u svet zvani cosupuri, smešten na stanici Taito. Uzmite neki od kataloga sa kostimima, obucite ga, uđite u foto-kabinu i napravite jedinstvenu fotografiju koju možete poneti kao suvenir sa putovanja.

Comments