Hot topics

Brze ideje kako da unaprediš svoj zimski stajling

#beautyresolutions: ClearLift & NIR savršena Derma Viva kombinacija za najbolju godinu za tebe i tvoju kožu!

#beautyresolutions: Top 3 beauty proizvoda za blistavu kožu u prazničnoj sezoni – ali i nakon nje!

Savršena vina za savršen ulazak u 2020!

#beautygoals za 2020: Hidrirana i negovana koža i kako je najzad učiniti takvom

Poklon ispod jelke kom će se obradovati svaki pravi #fashionista

8 znakova da te tvoja maca voli + kako da joj uzvratiš

Biljana Tipsarević otkriva koje su boje ove jeseni

#HairHacks: Glam frizura (savršena za sezonu žurki!) za koju su ti potrebne samo dve stvari

#StylishThrowback: Trendovi iz ’90. koje treba da uvrstiš u svoj garderober ove zime

1/2

Stručnjaci stalno ističu da je dobra komunikacija ključ stabilnog i dubokog odnosa i da ništa ne treba “gurati pod tepih” jer to samo može da nanese štetu vašoj vezi. Istraživanja i iskustva o komunikaciji u odnosu, pokazala su da su ovo razgovori koje parovi koji žele da održe povezanost i razumevanje treba da vode svakog dana – ako nemaju vremena za duži razgovor, onda svakako treba da razmene informacije, da bi bili u toku sa onim što se dešava kod svakog od njih.

Problemi van odnosa

Podelite svoju svakodnevicu sa partnerom. Svako od vas treba da ima uvid u situaciju u kojoj se nalazi onaj drugi i kako se zbog toga oseća. Porodični problemi (loši odnosi, svađe, bolesti), pritisak na poslu, grozan dan u kome vam je sve išlo naopako… Kad jedno drugom ispričate kako provodite vreme kada niste zajedno, razvijate osećaj bliskosti i poverenja – jedno drugom ste uteha i podrška.

Pojedinačni planovi i ciljevi

U ostvarenju vaših ciljeva i planova, partner treba da bude najveća podrška. Razgovori o tome šta planirate i šta ste mislili da radite danas, koliko god to bile obične i svakodnevne stvari, podstaći će vas da svoje planove ostvarujete bez dvoumljenja. Partner je na vašoj strani, bilo da planirate večeras da otkažete sastanak sa prijeteljicom, ili da sa njom izađete, da odete u teretanu ili da ostanete kod kuće i odmorite se uz neki film, da pročitate nešto, ili sredite kuću – sve što nameravate da radite predstavlja planove i ciljeve o kojima treba da razgovarate. Kada su u pitanju veći i kompleksniji planovi i ciljevi, partner bi trebalo da bude vaš najbolji kritičar i najoduševljeniji navijač – kao i vi njegov.

Editors choice