Hot topics

#HairHacks: Kako da tvoja kosa izgleda savršeno čak i na +30 stepeni

#kidsfashion: Najslađi stajlinzi za tvoje omiljene mališane

7 saveta kako da pobediš infekcije na prirodan način i bez upotrebe antibiotika

Beograd postaje sve veći Glovo-grad

Tvoj beauty vodič kroz najbolje tissue maske za lice

Sara Oster ti otkriva jednostavne trikove kako da stilizuješ kosu i tokom leta, a da je ne oštetiš!

Najlepša destinacija koju još uvek možeš posetiti ovog leta (ali i jeseni)!

U susret letovanju: Stvari koje obavezno treba da imaš u koferu

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

1/2

Stručnjaci stalno ističu da je dobra komunikacija ključ stabilnog i dubokog odnosa i da ništa ne treba “gurati pod tepih” jer to samo može da nanese štetu vašoj vezi. Istraživanja i iskustva o komunikaciji u odnosu, pokazala su da su ovo razgovori koje parovi koji žele da održe povezanost i razumevanje treba da vode svakog dana – ako nemaju vremena za duži razgovor, onda svakako treba da razmene informacije, da bi bili u toku sa onim što se dešava kod svakog od njih.

Problemi van odnosa

Podelite svoju svakodnevicu sa partnerom. Svako od vas treba da ima uvid u situaciju u kojoj se nalazi onaj drugi i kako se zbog toga oseća. Porodični problemi (loši odnosi, svađe, bolesti), pritisak na poslu, grozan dan u kome vam je sve išlo naopako… Kad jedno drugom ispričate kako provodite vreme kada niste zajedno, razvijate osećaj bliskosti i poverenja – jedno drugom ste uteha i podrška.

Pojedinačni planovi i ciljevi

U ostvarenju vaših ciljeva i planova, partner treba da bude najveća podrška. Razgovori o tome šta planirate i šta ste mislili da radite danas, koliko god to bile obične i svakodnevne stvari, podstaći će vas da svoje planove ostvarujete bez dvoumljenja. Partner je na vašoj strani, bilo da planirate večeras da otkažete sastanak sa prijeteljicom, ili da sa njom izađete, da odete u teretanu ili da ostanete kod kuće i odmorite se uz neki film, da pročitate nešto, ili sredite kuću – sve što nameravate da radite predstavlja planove i ciljeve o kojima treba da razgovarate. Kada su u pitanju veći i kompleksniji planovi i ciljevi, partner bi trebalo da bude vaš najbolji kritičar i najoduševljeniji navijač – kao i vi njegov.

Editors choice