Britney Spears se razvodi od Sama Asgharija – pevačica je nedugo nakon tih vesti fotografisana u Los Anđelesu bez burme. Par se venčao u junu 2022. nakon šest godina zabavljanja, a mediji pišu da se razvode zbog optužbi za varanje.

Kruže glasine da je Sam optužio Britney za neverstvo, kao i da su imali veliku svađu, nakon koje se iselio iz njihovog zajedničkog doma.

Razvod Britney Spears – svi detalji

Asghari je u sredu zvanično podneo zahtev za razvod, navodeći “nepomirljive razlike” i naglasivši 28. jul 2023. kao datum razdvajanja. Spears je primećena za volanom svog belog Mercedes-Benza dok se vozila po Los Anđelesu.

Ona još nije prokomentarisala vesti o razvodu, ali je prekinula ćutanje tako što je podelila objavu na Instagramu da će „uskoro“ kupiti konja.

Što se tiče njihovih finansija, Asgharijev advokat Neal Hersh rekao je da podela imovine tek treba da se utvrdi – uprkos tome što par ima “gvozdeni predbračni ugovor” koji štiti pevačicinu predbračnu imovinu od 60 miliona dolara.

Page Six je izvestio da je Britney angažovala advokaticu za razvod slavnih ličnosti, Lauru Wasser, koja se može pohvaliti klijentima kao što su Kim Kardashian, Kevin Kostner i Johnny Depp. Takođe se navodi da Asghari preti da će objaviti nešto „izuzetno sramotno“ o svojoj bivšoj supruzi ako ona odbije da ponovo pregovara o uslovima – ali to su glasine.

Svadba Britney i Sama u junu 2022. bila je raskošna i održana je u kući pevačice u Thousand Oaksu. Britneyna otuđena porodica navodno nije bila pozvana. Brak je usledio ubrzo nakon što je par pretrpeo srceparajući pobačaj. Pevačica je prvi put objavila da očekuje bebu u aprilu 2022. Nedugo zatim, par je u zajedničkoj izjavi objavio da je doživeo gubitak trudnoće.

Spears i njen bivši muž su se upoznali dok su radili na muzičkom spotu Slumber Party 2016. godine. Verili su se 2021. godine.

Pevačica je ranije bila u braku sa Jasonom Alexanderom 2004. godine, koji je bio poništen u roku od 55 sati. Zatim se udala za Kevina Federlinea 2004. godine, a taj brak je okončan 2007. godine.

Pročitajte i ovo: Poznati parovi koji su raskinuli ove godine

Naslovna fotografija: instagram.com/britneyspears

Božica Luković

Comments