Hot topics

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Testirali smo FOREO LUNA fofo uređaj za čišćenje lica – ovo su naši utisci!

Leto u gradu? Ovako možeš da provedeš svoj savršeni dan!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Sve što ti je potrebno za savršenu, opuštajuću kupku

Lady fair – sajam za žene ispred shopping centra „Ušće“ počinje za samo četiri dana. Posetioci će dane vikenda provesti uživajući u veoma bogatom edukativno-zabavnom programu, Ženskom kutku, kreativnim radionicama…

Dame očekuje raznovrsan i neprekidan program na bini gde će se neprestano smenjivati plesne grupe, salsa, samba, kapuera, a tu će biti i program vežbi za vrat i leđa koje će posetiocima pokazivati fiziotarapeutkinja Snežana Milanović, zatim svi oni koji budu posetili manifestaciju uživaće u fenomenalnoj izvedbi Dragane Sudžuk „Kabare Gitana“ i još dosta iznenađenja, dobre muzike, nagradnih igara i vrednih poklona tokom celog vikenda.

Sajam za žene– Sve za dame na jednom mestu Sajam za žene: Sve za dame na jednom mestu

Veliko interesovanje je za veoma popularan Ženski kutak Žene portala u kom će posetioci moći da se posavetuju sa stručnim licima iz oblasti nege svake savremene žene. Astrolog, Vladimir Vlajić, otkriće im šta ih očekuje u budućnosti, a specijalan program očekuje i mališane u likovnoj radionici gde će se družiti sa svojim omiljenim maskotama.

Oko 50 izlagača predstaviće svoje proizvode za dame, od onih neophodnih poput kozmetike, nakita, napitaka, razne vrste hrane, pa sve do onih koji ih informišu i opuštaju – knjige, časopisi, filmovi, muzika. Neki od njih pripremili su i kreativne radiocice u kojima dame mogu da učestvuju, takmiče se, a najbolje očekuju vredne nagrade.

Oranizatori zajedno sa partnerom shopping centrom „Ušće“, kao i sponzorima manifestacije: Joya, Frikom, Dijamant, B.U., Bioten i Slimline club pripremaju odličnu zabavu i druženje za sve posetioce Lady fair-a.

Program sajma možete videti ovde.

Editors choice