Tridesete godine su nekada za ženu označavale početak starosti, a danas označavaju ulazak u novu, mnogo zreliju, iskustveno bogatiju i lepšu etapu života. Normalno je da se s godinama broj obaveza povećava, da je svaki novi dan novi izazov i da često nemate dovoljno vremena za sebe. Morate brinuti o svom detetu ili deci, biti produktivne na poslu, imati strpljenja da saslušate i muževljeve probleme, provesti lepo vreme sa njim i vašim zajedničkim prijateljima, a uz sve to biti nasmejane i pozitivne kako ne biste unosile stres u svoj dom. Teško je sve to postići, znamo!

Upravo zato što razume žene u tridesetim, ali i dame koje imaju više od 30 godina, Wannabe Magazine je odlučio da pokrene novi projekat koji nosi naziv – Samo za žene 30+! Tu smo da, kroz niz inspirativnih i edukativnih tekstova i videa, svim damama pružimo podršku i ohrabrimo ih tokom svakog dana! Želimo da im pokažemo da su one za nas lavice, da im pomognemo da, bez stresa i napora, prođu kroz sve promene koje donose tridesete, čestrdesete, pedesete godine života…

Template Body W670 2 Samo za žene 30+

Bićemo vaša podrška, vetar u leđa kada pomislite da nema rešenja, neko ko će vam izmamiti osmeh na lice! Govorićemo o samohranim majkama, značenju i značaju hrabrosti, ljubavi, profesionalnim ambicijama i poslu, rečju, o svim temama koje vas navode na razmišljanje i o svim pitanjima na koja možda u tom trenutku nemate odgovor.

I zapamtite – u tridesetim ste dovoljno stare da preispitujete prošlost, ali dovoljno mlade da gledate daleko u budućnost! Wannabe Magazine je tu da vam u tome pomogne.

Comments