Modne kombinacije zbog kojih ćeš poželeti da jesen traje tokom cele godine!

WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Počelo glasanje publike za izbor najboljih influensera!

5 stvari koje sam naučila tokom studiranja, a nemaju veze sa fakultetom

16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Najsvežiji modni predlog nam stiže od Leandre Medine (Leandra Medine), osobe koja najbolje barata sa nakitom. Ima tu svega, počev od narukvica, do satova i dragog kamenja. Aksesoari za poželeti. Milina za oči i gušt za poneti. Menjanje nakita nije privilegija svih devojaka i retko ko ima tu naviku da ga uklapa sa odećom. Ipak je žurka odličan povod da zasijaš. Obrati pažnju na sledećih sedam ideja.

Obavezno stavi sat

Kvalitetan sat je aksesoar zlata vredan. Pored toga što ostavlja jak utisak, možete ga ukrasiti sitnim detaljima, kao što su različite narukvice. Časovnik je odlična polazna tačka na putu do savršenstva. Od njegove veličine zavisi koliko dodataka vam je potrebno. Treba uravnoteženo rukovati sa aksesoarima.

Slika 169 Sedam ideja da tvoje ruke progovore

Da uvek znaš koliko je sati

Dodaj malo živosti i boje

Ne dozvolite da budete zatvorene u monohromatskom i neutralnom svetu. Najlakši način da to izbegnete je da pronađete dodatnu opremu. Da, opremite se nakitom. Izaberite boje u odnosu na svoju ličnost. Odličan dizajn otvara sva modna vrata. Možete takođe da kombinujete boje, ali to je privilegija smelijih.

Slika 249 Sedam ideja da tvoje ruke progovore

Upadljivo, sa etno elementima

Pomešaj srebrno i zlatno

Ne bežite od uparivanja različitih vrsta metala. Metalni delovi deluju interesantno pa čak i kada se pomešaju. Što je najbitnije, to će upotpuniti vaš autfit.

Slika 336 Sedam ideja da tvoje ruke progovore

Samo nek’ se sija

Budi kreativna

Neka te kreativnost ne plaši. Što si hrabrija, to je bolje, posebno kada je nakit za ruke u pitanju. Vodi se parolom: “More is better” .

Slika 431 Sedam ideja da tvoje ruke progovore

Uzmi boje…

Izaberi ključnu stavku

U moru aksesoara, mora da imaš omiljeni. Bio on kitnjast ili ne, neka uvek bude glavni komad na tvojoj ruci. Uvek dodajte malo ukrasa, a usmeravajte se prema njemu.

Slika 524 Sedam ideja da tvoje ruke progovore

Široke narukvice igraju na kartu raznovrsnosti

Velike komade kombinuj sa manjim

Ne ide da vaša ruka bude prenakićena. Srazmerno kombinujte velike i male komade. A tako i kada je ekonomičnost u pitanju. Jedan kvalitetan i skuplji nakit može zaseniti više jeftinijih kada se nađu u gomili, a utisak će biti podjednako dobar.

Slika 617 Sedam ideja da tvoje ruke progovore

Veličina je važna, teške narukvice sa upadljivim kamenčićima su “must have”

Samo slojevito

Suštinski korak u ukrašavanju ruka je slojevit nakit. Nekoliko slojeva sitnih narukvica predstavlja najbolju tehniku. To uvek stvara privlačan vizuelni izgled.

Slika 714 Sedam ideja da tvoje ruke progovore

Divna lančana reakcija


Violeta Stojanović, student novinarstva, ide kroz život sa velikom željom da napreduje i voljom da svoj optimizam širi na druge. Najveće bogatstvo su joj dve rođene sestre. Uvek spremna da podari osmeh i toplu reč, a sa vama bi da deli i najdublje misli i osećanja. Uživa u dobroj muzici, filmovima, divi se umetnosti.

Editors choice