Uvek, ali uvek se zapitate da li ste vi u nečemu pogrešile kad oni završe vašu priču. I često ostanete zbunjeni i povređeni kad shvatite da se to desilo prekasno. Ili, prerano.

#1 Varanje

Definitivno, jedan od najčešćih razloga. Ni sve kosmičke sile i magične kugle ne mogu da odgonetnu fenomen zvani prevara. Većini muškaraca je urođena potreba da se okrene za tuđom suknjom, ali samo pravi primerci muškog roda priznaju da su prevarili svoju devojku. Budite u pripravnosti i čuvajte svoje dostojanstvo ukoliko se baš vama to desi.

boudoir couples photos Sedam razloga zašto muškarci napuštaju lepši pol

#2 Iskrenost

Proveren recept za uspešnu vezu jeste razgovor, pre svega iskren i otvoren razgovor sa partnerom. Sitne prepirke mogu na kraju prerasti u ozbiljan problem. Ukoliko sa voljenim muškarcem na početku veze ne uspostavite dobru komunikaciju i pre svega prave razloge zašto se neko od vas pogrešno ponaša ili reaguje, znajte da će vas u budućnosti sačekati neprijatni momenti.

#3 Ljubomora

Ok, priznajemo da svakome prija mala doza ljubomore. Ali, u svemu postoji mera. U poslednje vreme upoznajem devojke koje svoje momke konstantno prave ljubomornim kako bi ih oni još više cenili i voleli. Zbog toga, u vezi se stvara još veća tenzija i muškarci pod pritiskom, čestim svađama i dosadnim prepirkama napuštaju svoje devojke. Žene, iskulirajte, ako vas voli – on vas voli.

Comments