#6 Pesimizam

Svi mi imamo svoje loše momente. Ako su vaši muškarci često nervozni, bezrazložno ljuti i neraspoloženi, a usput i raskinu sa vama zbog toga, znajte da vi niste krive. Jednostavno, neko teže trpi pritisak koji mu je nametnut, a neko sa osmehom živi život. Podignite glavu i prepustite se, naići će neko ko će vam u svakom trenutku dati razlog da volite i budete voljene.

CEM40uYUkAA ndd Sedam razloga zašto muškarci napuštaju lepši pol

#7 Poštovanje

Ukoliko osetite da on ne ceni vaše uspehe i ne poštuje sve što uradite ne samo za sebe nego već i za njega, prihvatite tu činjenicu i živite sa tim. A i nemoguće je to promeniti. Ostaviće vas jer mu je dosadno, monotono i nezanimljivo u vezi. Zapravo, bićete svesni kolika je kukavica, sujetna individua nespremna da bude srećna zbog tuđih uspeha. Makar se vi radujte jer ste za sebe nešto veliko postigli.

Izvori fotografija: stephanspeaks.com, 604now.com, tumblr.com


Bojana Andrić je večiti zaljubljenik u knjige Nore Roberts i Paula Koelja. Voli da voli bez ograničenja i predrasuda. Dan joj nije potpun bez taktova dobre pesme, osmeha najdražih, jagoda, sladoleda, sladoleda sa jagodama, popodnevne dremke, maženja, češkanja. Odbijaju je ljudska glupost, ograničenost i lenjost. Omiljena, od skoro usvojena parola: “Mene ne zanima šta vi mislite o meni, jer ja o vama ne razmišljam uopšte” ( Koko Šanel)

 

 

Comments