Jebanje (klasik verzija)

Naravno, jebanje je svakom Srbinu u krvi! Da bi Srbin dokazao da je Pravi Srbin, mora da se pokaže kao junak, kao patriota i kao jebač. Što ih više pojebemo, to smo veći heroji u društvu i šmekeri u kraju. Koga jebemo? Pa, u obzir dolazi svaka koja nije totalni grob. Vrhunskom ribom smatra se ona koja ispunjava makar dva uslova:

a) velike sise (prirodne ili ne)
b) “robokap” frizura (najbolje da bude plava)
c) odeću skoro da ne nosi, a i kad nosi, ne ostane u njoj dugo
d) da je uvek našminkana tip-top (a puder stavlja lopatom)
e) više od 3,000 Facebook prijatelja koji će čuti za jebački poduhvat

Veza

Ništa pre braka. Zaprosiš je kad zatrudni, i onda ti to dođe kao veza. Ona pere, pegla, kuva, a noću pravimo sinove, buduće srpske junake, patriote i jebače. Kako to misliš, ćerka? Ako bude ćerka, e, onda ja jebem svakog ko joj priđe.

Romantika

Svašta. Pa nisam ti ja peder! (videti pod Gej)

Trojka

Još pitaš! Dve vrhunske ribe koje će uraditi sve samo za tebe, pa ko to još ne bi hteo? A šta, ti misliš sa još jednim muškarcem? Uh, pu pu daleko bilo, rekao sam ti već da nisam peder!

Orgija

Kako da ne. Pa da zakačim sidu. Ili, još gore, da doživim bliski susret gej vrste. Pomeri se s mesta!

Poligamija

U pa ono, kako kome. Znaš već, ključ koji otvara sve brave je dobar, brava koju otvaraju svi ključevi je loša. Tako to ide – mi smo šmekeri, vi ste kurve. Jebi ga.

tumblr lu1u29ZblR1qi23vmo1 500 large Seks i Srbin

Samo seks Srbina spašava?

Oral

Uhhh, uvek! Ja srećan, ja zadovoljan.

Anal

Eh. Kad bi moglo tek tako. Ne da cura svaka pozadi junaka.

Porno industrija

I tata bi sine. Čuj, zarađuješ pare, a jebeš vrh ribe! ‘De ćeš bolje?

Sajber/Telefonski seks

Jes’, pa da me snime Amerikanci koji nas ionako svuda špijuniraju i posle da me ucenjuju za ko zna šta. Uostalom, ja sam čovek Balkanac, ja treba da ga stavim, a ne da ga mlatim pred kamerom.

Sado-mazo

Neka. Kod nas Srba se uvek znalo ko kosi, a ko vodu nosi. Ne trebaju mi bičevi i lisice da se dokazujem. Uostalom, zar ne znaš da devojke odavde ne žele katance i lance?

Gej

Bolest! Pojavili su se u Srbiji odjednom, kao deo zavere Zapada da sruši našu otadžbinu, Crkvu i sve porodične vrednosti koje su oduvek bile deo srpskog naroda. Hoće da prave parade, da nam zatruju decu i zatru seme. Sodoma i Gomora.

Lezbo

Može, ali samo ako su sa mnom u krevetu… Kako misliš, zar to nije bolest? Pa rekao sam da je bolest kad muškarci to rade, a ne žene! Mislim, ko se još ne loži na lezbo?

Ženski orgazam

Pravom Srbinu ne predstavlja nikakav problem da zadovolji ženu. Svaki može da dovede partnerku do orgazma bez problema, a koja ne veruje, neka dođe da se uveri sama!

Ljubav (Ili, kada se sve ovo menja?)

Samo kada naiđe ona.


Grofica voli da se igra rečima koje imaju težinu i pogledima koji mogu da ubiju. Omiljena boja joj je crna, omiljena životinja mačka, a srećan broj 13. Mnogi bi rekli (i mnogi kažu) da je baksuzna. Nije. Samo je mnogo opasnija nego što to misli i mnogo manje opasna nego što drugi to misle.

Comments