Naše zadovoljstvo u seksu više zavisi od naših ispravnih stavova, otvorenosti i opuštenosti, nego od partnera. Ukoliko znamo šta hoćemo, moći ćemo da se uigramo i sa partnerom sa kojim ne ide sve glatko od početka. Pravila su jednostavna, samo treba da ih se pridržavamo.

Ne glumite orgazam

Ako vam treba više vremena i stimulacije da doživite orgazam, ne treba da vam bude neprijatno zbog toga. Glumljenje orgazma je medveđa usluga partnerovom egu. Ni jedan dobar odnos ne može da počiva na laži, pa ni seksualni. Time onemogućavate i komunikaciju i sopstveno zadovoljstvo, a partnera dovodite u zabludu i uskraćujete mu stvarnu moć da vas zadovolji.

Pet pravila seksualnog samopouzdanja Pet pravila seksualnog samopouzdanja

Recite mu šta vam prija

On ne može da vam čita misli, ali svakako će razumeti sve što mu kažete, kao i načine na koje mu pokazujete u čemu uživate i šta vam prija. Opustite se i reagujte. Uzdah, pokret, dve, tri reči, biće dovoljno da shvati šta mu je činiti. Takođe, razgovor posle seksa o tome šta vam je u kom trenutku naročito prijatlo, a šta vas je omelo, poslužiće kao dobra smernica za sledeći put.

Comments