Imajte po kondom u svakoj tašni

Prebacivanje sitnih potrepština iz jedne u drugu tašnu, redovno dovodi do toga da nešto zaboravite i da vam baš to zatreba. Kao što u svakoj tašni treba da imate rezervni uložak i papirnate maramice, tako treba da imate i bar jedan kondom. Ovaj mali trik pomoći će vam da ne propustite trenutak pravog raspoloženja, samo zato što on nema kondom, a i nećete morati da preuzimate odgovornost za rizik, ako ipak odlučite da ne propustite pravi trenutak.

Pet pravila seksualnog samopouzdanja 3 Pet pravila seksualnog samopouzdanja

Ne tolerišite sebičnost

On je odradio svojih pet minuta i spreman je da popuši cigaretu i zaboravi na vas. U doba seksualne ravnopravnosti, koja zapravo znači razotkrivanje ženskih kapaciteta za zadovoljstvo, koji su višestruko veći nego muški, to je nedopustivo. Neka nauči da znak jednakosti stoji između njegovog jednog orgazma i vaša dva, tri, pet i neka se potrudi. Ako ne ume, naučiće. Ako neće, nemate ni jedan razlog da tolerišete takvo ponašanje.

Ne brinite toliko da li ste sređene dole

Nema muškarca koji je kritički pogledao vašu pubičnu frizuru, zaključio kako to ne dolazi u obzir i odustao od seksa. Ne morate baš da pustite džunglu da nabuja i krene niz noge, ali nikako ne morate biti sveže depilirane i besprekorno podšišane. Učite od muškaraca, oni su vrlo komotni po tom pitanju.

Pročitajte i ovo:

Koliko sastanaka treba da prođe pre prvog seksa

Aleksina Đorđević

Comments