#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ako si čula za “hygge”, obožavaćeš “fika” koncept: Skandinavski način pravljenja pauze za kafu

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Advertisement
Serije koji će ti pomoći da brže preboliš raskid

Serije koji će ti pomoći da brže preboliš raskid

1/2

Raskidi su gadna stvar. Čak i kada misliš da ste se “sporazumno razišli”, pre ili kasnije će te dočekati taj malo emotivniji dan koji strpljivo sedi i čeka svoj red da te podseti kako je bilo lepo, koliko ste dugo bili zajedno i kako ništa nema smisla. Još gore, ako si raskid dočekala potpuno nespremna. Onda je situacija jedan veliki kolaž slomljenog srca, nagomilanih maramica, iznenadnih napada besa i “svebihmurekla(jošjednom)” momenata koje još iznenadnije zamenjuju novi napadi plača, neobjašnjiva ljubomora prema novoj fiktivnoj osobi, talasi novostečenih nesigurnosti, i beskrajni niz pitanja na koja nemaš, a možda ni ne želiš da dobiješ odgovor.
Jednom rečju, haos.

I dok ti čitaš sve poruke, ispočetka naravno, i proživljavaš još jednom celokupan timeline vašeg odnosa i sve njegove uspone i padove, do finalnog kraha, prijatelji su tu da te uz vino, picu i enormne količine sladoleda podsete kako je i onaj prošli bio znaš-već-šta, pa si preživela, kako im se ovaj realno nikada nije baš ni dopadao, i verovatno vođene idejom o efektivnosti sublimnih poruka, kroz svaku drugu rečenicu provuku i da ti je “bolje bez njega”.

Ipak, uprkos sveukupnom trudu činjenica je da raskid stvarno boli, i sasvim je bezveze i treba ti vreme da budeš tužna i sabereš sa svim.

bgbgbg Serije koji će ti pomoći da brže preboliš raskid

Kako god da odabreš da se nosiš sa njim, neće biti lako i predomišljaćeš se sedam puta dnevno oko svega. Biće dana kada ćeš nasumično tragati za poznatim, polupoznatim i nepoznatim sagovornikom s kojim bi podelila kako se sve desilo. I onih kada ćeš isključivo slušati tužne pesme da bi još plakala (malo emocionalnog mazohizma je sasvim okej jer što pre dozvoliš sebi da osetiš sve, brže ćeš nastaviti). Dana kada ćeš zapisivati monologne izjave svega onog što želiš da kažeš ili izvrištiš bivšem u lice (odloži ih negde na sigurno-ne u poštansko sanduče!). Ali doći će i oni dani kada ćeš se osećati umorno i samleveno i nećeš imati snage da ustaneš iz kreveta, i suočiš se sa svetom gde su sad najednom svi u paru (jer da, svi su uvek u paru kad ti nisi) i kada želiš da provedeš dan, veče sama sa sobom uz TV. Za te dane, HBO GO je tvoj najbolji prijatelj a mi smo ti spremili ti serije koje možeš da bindžuješ tokom najkritičnijih dana raskida.

Rasplakaće te dodatno, nasmejati, i podsetiti da je sasvim okej da budeš ovde gde jesi. A i da uvek može biti gore. Idemo.

Dobro, “Seks i grad” se svakako podrazumeva u novoj vezi, staroj vezi, tokom raskida, pre i posle, ali ovaj put ga zaista moramo preksočiti jer HBO GO nudi toliko kvalitetnog sadržaja da smatramo da ovaj klasik svakako nećeš zaobići.

Žica (Wire)
Možemo ga smatrati i trineastosatnom kompilacijom kratkih filmova sa zajedničkom radnjom. Sada si u trenutku kada patiš i treba ti da se uvučeš u svoju pidžamu, ili šta god želiš, ne mrdaš i fiksirano pratiš radnju, što ovo krimi ostvarenje obećava. Dinamično, zarazno i brzo. Ali da, apsolutno moraš staviti neki time limit na krevetarenje generalno, a pogotovo na ovu seriju.

670 Serije koji će ti pomoći da brže preboliš raskid

Editors choice