Hot topics

4 super načina da se zabaviš u samoizolaciji – na mobilnom telefonu

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

#musthave: Torbe koje volimo ove sezone

Najbolje bob frizure: Inspiracija za prvu sledeću posetu frizeru!

#trèschic ideje kako da nosiš trenerku ovog proleća

Može li dnevnik zahvalnosti zaista da unapredi tvoje mentalno zdravlje?

Novo na Netflixu: Šta ćemo gledati u aprilu?

12 virtuelnih tura kroz muzeje koje moraš da posetiš

#homeworkout: Top 7 Instagram profila zbog kojih ćeš zavoleti vežbanje kod kuće

Kako da prihvatiš i zavoliš svoje telo

Advertisement

Pad (The Fall)
Dakle kad smo kod serija koje ne možeš da prestaneš da gledaš, evo je jedna od njih. Jamie Dornan je super uverljiv u svojoj ulozi psihopate serijskog ubice, Gillian smo se baš uželeli u serijama, a radnja je u toj meri dinamična da će te držati prikovanom za ekran i neće ti dozvoljavati da razmišljaš o bilo čemu drugom, što je složićemo se, veoma korisno u ovakvim danima.

pad Serije koji će ti pomoći da brže preboliš raskid

Mladi Papa (The Young Pope)
Za držanje pažnje smo ti obezbedili ostatak liste, a Mladi papa je apsolutni must jer je sorentinovska estetika nešto što se ne zaobilazi. Ni inače, a pogotovo ne u danima, kada je vedrina neophodna. Nesvakidašnja radnja, ali pre svega estetika. Dakle, fantastični kadrovi, sve lepo, lepše, najlepše. Prelepa arhitektura, snoviti predeli, jedan kengur, i Jude Law, naravno.

Devojke (Girls)
Serija Lene Dunham koja je okrenula naglavačke čitav sistem serija, i koja predstavlja glas nove generacije. Gledajući ove četiri devojke, konačno gledamo sebe (jer da, Lena je i došla u HBO rekavši da ona ni u jednoj seriji ili filmu ne vidi ni sebe ni svoje prijatelje.) Sirovost realnih scena, genijalnih i katastrofalnih seksualnih odnosa, promašaja i pogodaka, nesavršenih tela, nesigurnosti, podsetiće te da nisi sama i da svi prolazimo iste gluposti ma koliko imali godina.

1280 720 Serije koji će ti pomoći da brže preboliš raskid

Tvin Piks (Twin Peaks)
Zato što je ova serija obavezno štivo, a nastavak još obaveznije. Ako je već nisi odgledala  sada je aposolutno idealan trenutak, ako jesi, obnovi gradivo. I staro i novo. Nova limitirana serija u 18 delova, od tvoraca Marka Frosta i Dejvida Linča, nastavlja se 25 godina nakon što je stanovnike neobičnog grada zapanjilo ubistvo Lore Palmer.

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Tea

Editors choice