Nasmej je

Smisao za humor je retkost i često je pokazatelj intelekta i obrazovanja. Možda čak nije ni neophodno reći, ali muškarac sa odličnim smislom za humor, koji ume da se smeje sebi i pronađe nešto smešno i tokom teških vremena, pravi je ulov. Muškarci su ženama neodoljivi kada se šale. Humor žene jako uzbuđuje i pomaže u mnogo čemu!

humor Šest stvari kod muškaraca koje su ženama neodoljive

Zasmej je i kupićeš joj srce!

Budi romantičan

Romantičnost je mnogo više od kupovanja cveća i paljenja sveća. Svodi se na to da devojci staviš do znanja da je voliš zbog svega što jeste. Daj joj kompliment kad najmanje očekuje, i mari za nju kao što bi mario za tebe – to će te učiniti neodoljivim!

Samopouzdanje

Pitaj koju god hoćeš ženu šta je to što muškarca čini privlačnim i kolektivni odgovor će biti – samopouzdanje. Žene neverovatno privlače muškarci koji ne pokazuju strah kada žele da dobiju ono što su naumili. Ovakav muškarac je neporecivo neodoljiv. Međutim, ne mešaj samopouzdanje sa arogancijom. Dok ovo prvo uzbuđuje, ovo drugo hladi.

Dominantnost

Ovo i sam znaš sigurno. Žene podsvesno privlače dominantni muškarci. Iako pokazivanje dominacije ne znači biti preterano napadan, neprijatan ili agresivan, svakako znači ići za onim što želiš da dobiješ. Ovo je malo škakljivo, moraš da budeš nežan kada pokazuješ svoju dominantnu stranu, jer ćeš u suprotnom ispasti arogantan i bezobrazan.


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Comments