5 načina kako da boostuješ svoju BFF da ima više samopouzdanja

Mali saveti kako da tvoja koža duže ostane sjajna i mladolika

Converse u novoj kampanji poziva žene da redefinišu reč “žena”

Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Novi gradovi čekaju na tebe! Evo gde sve možeš jednostavno da otputuješ ovog proleća!

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Naravno, mnogo je zabavno (pomalo i zlobno) kada vidite Paris (Paris Hilton) kako se tetura pri izlasku iz kluba, Britni (Britney Spears) dok seva celulitom ili Rijanu (Rihanna), napušenu do krova. Ali, ostane li uvek sve samo na šalama na tuđi račun ili nešto i naučimo? Pogledajte sabrana dela posrnuća poznatih.

Slika 140 Šest stvari koje možemo naučiti od poznatih

Slika govori hiljadu reči. Tara, Miki, Lindzi… spisak samo postaje duži. Čije je posrnuće vama bilo za nauk?

Ne brbljajte o detaljima svoje veze

Iako uvek volimo čuti o novim selebriti šemama, ne volimo one koji to momentalno izbrbljaju javnosti. Džon Majer (John Mayer) i Vilmer Valderama (Wilmer Valderrama), dvojica su frajera poznata po tome što ne znaju da drže jezik za zubima kada im se u krevetu nađe poznata cica. I šta dobijaju time? Pa, sigurno ne epitet džentlmena. Stvar koju možemo naučiti odavde jeste kako nije nimalo kul biti onaj koji će se, nakon burne noći, već ujutro pohvaliti time. Sve ovo će vam samo doneti dodatnih par meseci “singl” statusa.

Racionalno razmišljanje

Ovu pouku izvukli smo od Britni. Garantujem vam da, ukoliko biste je pitali sada, ni ona sama ne bi rekla da je njena ishitrena ideja o brijanju glave bila pametna. Uvek, uvek, uvek prespavajte pre nego što odlučite nešto tako drastično. Ovaj savet je kliše sa razlogom. Nikada ne donosite odluke usijane glave. Udahnite duboko i dajte sebi 24 časa pre nego donesete konkretnu odluku.

Povraćanje u javnosti nije privlačno

Snuki (Snooki) nam je mnogo puta pokazala koliko neprivlačno može da bude opijanje i trežnjenje u javnosti. Ukoliko ste (slučajno ili namerno) bacilli pogled barem na jednu epizodu rijalitija “Jersey Shore”, znate o čemu pričam. Teturanje, plač, zaplitanje jezikom, padanje – ništa od toga ne odlikuje jednu damu. Opijanje u javnosti za ženu može da znači samo jedno – gorko kajanje narednog jutra. Dakle, osim ako poput Snuki ne dobijate novac da budete potpuna svinja u javnosti, savetujem da pijete umereno.

Plastična operacija učiniće da izgledate upravo tako – plastično

Mislim da za ovo ne postoji bolji primer slavne ličnosti od Hajdi Montag (Heidi Montage). Ona je u jednom danu uradila čak deset estetskih korekcija, čime je nadmašila sve dotadašnje wannabe Barbike. Naravno, ja nisam protiv plastičnih operacija, ali uradite to zbog sebe, a ne radi stereotipnog izgleda koje društvo pokušava da vam nametne.

Uvek nosite donji veš

Suludo je ovo i pominjati, ali takva su vremena došla, zaborave se ljudi… Ovaj savet od životne važnosti, naučili smo zahvaljujući ispadima Lindzi Lohan (Lindsay Lohan) i Britni Spirs. Možda mislite da vam, s obzirom da niste zvezda, ovo i nije suštinski važna stavka, ali dovoljan je jedan blic, jednog iPhonea, da sutradan postanete nova golišava zvezda društvenih mreža. Dakle, šta god radili, gde god bili, ukoliko nosite suknju (a zaboga, i bilo šta drugo!), učinite sebi i svojoj rodbini uslugu i obucite donji veš.

Poštujte zakon

Svi ponekad mislimo da smo nedodirljivi. Ili barem nevidljivi. Kao kada Britni (da, opet ona) vozi auto, sa detetom u krilu. Iako nemamo paparaco fotografe za petama, bezbednost dece je prioritet. Zakoni su doneti sa razlogom, pa ne bi bilo loše da ih poštujemo s vremena na vreme.


Maja Vuković je definicija rastresenosti. Prečesto ozbiljna, nedovoljno luckasta. Prihvata promene, ali ih prezire. Idealista. Ne stiže da dovrši započetu misao, jer je već naredna demantuje. Voli pravila, šablone, koncepte. Manire. Čokoladne torte. I svako novo jutro.

Editors choice