#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ako si čula za “hygge”, obožavaćeš “fika” koncept: Skandinavski način pravljenja pauze za kafu

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Slatka osveta: E sad ima da vidi kako je to

Slatka osveta: E sad ima da vidi kako je to

Žene ne oklevaju kad misle da treba da se potrude da ga naprave ljubomornim, jer je zaslužio da mu bude neprijatno. Osvetićemo mu se za to što nas zanemaruje zbog društva, zato što smo posumnjale da nas je prevario ili makar da nešto muva, što smo otkrile da nas je slagao – uopšte, ne treba nam puno razmišljanja i podsticaja da poželimo da mu pokažemo kako je to kad si u drugom planu.

Napravićemo plan sa drugaricama. Razgovaraćemo naširoko i analizirati mogućnosti. Jer, ne želimo da ga razbesnimo toliko da dobijemo batine, ili da raskine sa nama, samo hoćemo da ga ubodemo tako da ga ubod natera da se malo preispita. Primitivno? Ali radi.

Ne znam zašto radi bolje nego kad tipu kažete hej, to me povređuje, možeš li molim te da povedeš računa o tome kako me tretiraš? Pokušale ste sto puta, zar ne? I umesto da on shvati kako se osećate i povede računa, koriguje svoje ponašanje prema vama, počne da se javlja na telefon, prestane da vas zapostavlja u društvu, da gleda druge žene i flertuje kao da niste tu, on počne da se buni i svađa i da vam dokazuje kako nemate prava da tražite od njega bilo šta i kako treba da budete zadovoljne što je uopšte sa vama. Primitivno? Ali najčešći je slučaj.

Slatka osveta E sad ima da vidi kako je to Slatka osveta: E sad ima da vidi kako je to

Pa, onda ćemo ga naučiti na primeru.

Ako smo i same spremne da sarađujemo sa svojom primitivnom prirodom, ako nam nije stalo do osvešćenih, civilizovanih i kulturnih odnosa sa muškarcima, o kojima smo čule neke bajke. A možda smo te bajke i same izmislile.

I tako, pošto smo razmotrile sa drugaricama šta bi ga dovoljno pogodilo a da ga baš ne izbezumi, rešile smo da je najbolje da mu malo izazovemo ljubomoru. Da malo idemo negde, a da on nema pojma gde smo, da ga pozovemo i kažemo mu da ne možemo da se vidimo večeras, jer nam je došao prijatelj, školski drug koga godinama nismo videle, a odmah sledeće večeri neka naša drugarica nas vodi na neku žensku žurku.

Iako nas zapostavlja (ili nas tako tretira zato što mu je neki alfa mačo savetovao da žensko treba da ignorišeš i drndaš, jer ako si dobar onda si najebao, a što si više drkoš, sve više joj je stalo) naše eskivaže će mu skrenuti pažnju. Poslaće nekog da proveri gde smo i šta radimo, a pojaviće se i lično na toj nekoj žurci na koju ga niste zvali. Da se uveri da niko nije stavio šape na njegovo vlasništvo.

Ako rešite da osim manevra zaobilaženja i izbegavanja i igranja žmurke izazivate direktno, pa krenete da flertujete sa nekim pred njegovim očima, rizikujete da taj neko oseti posledice njegove pobude da čuva svoje. Znači, odaberite nekog bezveznjakovića ili nekog ko vas nervira i smatrate da treba da dobije batine.

Primitivno? Pa, može i drugačije. Kaže legenda.

Aleksina Đorđević 

 

Editors choice