Ima li šta slađe od vaših kućnih ljubimaca u malim svetlucavim odelcima? Šeširići, haljinice, leptir mašne, toliko je oga što možete da nabavite za svoja omiljena krznena stvorenja!

Verujemo da imate celu kolekciju fotografija vašeg ljubimca u najslađim mogućim pozama, ali da li ste ga ikada vodili na izložbu? Pokazećemo vam fotografije koje su nastale na Izboru za najslađeg psića. Nešto poput izbora za mis, samo mnogo simpatičnije!

Spremite svoje psiće, očetkajte ih i vežite im mašnice!

Ukoliko kojim slučajem još nemate kućnog ljubimca, nakon što pogledate ove fotografije, sigurni smo da ćete poželeti da i vi nabavite svog krznenog prijatelja!

Slatka stvorenja Vreme je za maskembal 1 Slatka stvorenja: Vreme je za maskembal Slatka stvorenja Vreme je za maskembal 3 Slatka stvorenja: Vreme je za maskembal Slatka stvorenja Vreme je za maskembal 4 Slatka stvorenja: Vreme je za maskembal Slatka stvorenja Vreme je za maskembal 5 Slatka stvorenja: Vreme je za maskembal Slatka stvorenja Vreme je za maskembal 6 Slatka stvorenja: Vreme je za maskembal Slatka stvorenja Vreme je za maskembal Slatka stvorenja: Vreme je za maskembal

Lenka Gatić

Comments