Ako vas je ostavio, a vi ne znate šta vas je snašlo i zašto je to uradio, jer uopšte niste naslutili šta vam se sprema, osim što ste povređeni, sigurno ste i užasno besni, ogorčeni, bespomoćni i potpuno sluđeni. To je valjda najgori način za raskid – kad uopšte ne učestvujete u gašenju veze, ne razgovarate o tome i mislite da je sve u redu i onda odjednom, traaas! Udarac koji vas izbezumi, polomi, povredi i uvredi do srži i posle koga vas preplavljuju osećanja sa kojima morate sami da se borite, jer njega nema da vas sasluša i da sa vama podeli taj teret. Poželećete mu sve najgore, želećete da mu se osvetite koliko je moguće gore i strašnije, ponašaćete se kao potpuna ludača – ako to sebi dozvolite. Nemojte. Suočite se sa svojim osećanjima – otkrićete da imate neka za koja do sada niste znali da ste sposobni, žalite se prijateljicama i dozvolite da vreme i svakodnevni život odrade svoje.

View this post on Instagram

Buongiorno, Roma 🇮🇹 . We were invited by @exploreitaly to show you our experience in the city of Rome during the summer. Today we started the day very early, to visit Plaza di Spagna and the most chic streets of the city. So we can be practically alone in these places. Swipe to see the video of our dance 😍👉🏼 . @exploreitaly #ad . PT: Buongiorno, Roma 🇮🇹 . Fomos convidados pelo @exploreitaly para vos mostrar a nossa experiência na cidade de Roma durante o Verão. Hoje começamos o dia bem cedo, para visitar a Plaza di Spagna e as ruas mais chiques da cidade. Assim conseguimos estar praticamente sozinhos nestes locais. Faz swipe para ver o video da nossa dança 😍👉🏼 . @exploreitaly #ad . . #rome#roma#italy#italy🇮🇹#igersitaly#italy_vacations#ig_italy#discoveritaly#couplegoals#kiss#kisses#love#onewayticketrip

A post shared by Carina Pinheiro & Ivo Filipe (@carinapinheiroivofilipe) on

Prvo će vam pasti na pamet osveta – a nema efikasnije osvete, ako želite da ga to stvarno zaboli, od seksa sa njegovim najboljim prijateljem. Zapitajte se, usred svog osvetničkog gneva, kakav je to najbolji prijatelj koji će spavati sa bivšom svog najboljeg prijatelja? Iako u tom trenutku verovatno mislite sve najgore o svim muškarcima, možda ste se prevarili – možda se obrukate neviđeno, nastojeći da njegovog prijatelja odvučete u krevet. I bivši će saznati za to, pa ćete se osećati još poraženije.

Pomislićete da je dobra ideja da ga tužite kod mame (sestre, bake) – ali koliko god da ste bliski sa ženskim delom njegove familije i koliko god su vas oni stvarno prihvatili i zavoleli, on je njihovo dete, a ne vi i biće na njegovoj strani, a vi ćete se osećati izopšteno – kao da su svi raskinuli sa vama.

Želećete da ga uhodite na sve načine – da šetate oko njegovog bloka, kako biste “slučajno” naleteli na njega, da ga špijunirate preko društvenih mreža, da angažujete prijateljicu, ili čak i njegove prijatelje da ga uhode za vas i izveštavaju vas. Ali zašto? Da biste znali kako se on dobro provodi i ponaša kao da se ništa nije desilo i deluje sasvim zadovoljno i opušteno, dok vi sve više ludite? Pretpostavite da je tako, da je on jedna površna osoba koja nikada i nije imala duboka osećanja, da je okrutni izdajica i da ne zaslužuje da mislite na njega. Osim toga, možete vrlo lako otkriti da on već ima novu devojku. Nemojte sebi zarivati nož u srce. Mada, uzalud je govoriti vam – činićete to. I sami ćete shvatiti da ste od uhođenja još luđi, nesrećniji i povređeniji.

Comments