Hot topics

#pričeiznutra: Teme kojih se i žene stide, a ne bi trebalo!

Kako da se našminkaš kada nosiš masku?

7 najpopularnijih modela vereničkog prstenja i burmi u 2020.

#MySkinMyWay: Slavimo lepotu i jedinstvenost tvoje kože! Prijavi se i budi deo našeg beauty advertorijala!

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

1/2

Očigledno nam predstoji još večeri kod kuće, ali uz julsku Netflix ponudu ne bi trebalo da se brinemo! Bez obzira na to da li voliš dokumentarce, avanturističke priče ili one zasnovane na istinitim događajima, u nastavku otkrij šta nas sve novo očekuje na Netflixu u julu i odaberi svoju zanimaciju za vikend kod kuće.

Cursed (17. jul)

Fanovi serije “13 Reasons Why” i filma “Knives Out”, prepoznaće glavnu junakinju ove serije, Katherine Langford, koja glumi buntovnu tinejdžerku Nimue koja ima misteriozni dar. Serija je rađena prema istoimenoj knjizi i govori o njenoj potrazi za Merlinom i avanturama sa drevnim mačem, dok istovremeno Nimue postaje simbol hrabrosti i borbe protiv zastrašujućih “Red Paladins” i njihovog kralja Uthera.

Down To Earth With Zac Efron (10. jul)

Zac Efron u dokumentarcu o putovanjima? O da! I, možemo da pretpostavimo da će ovaj biti jako dobar i zanimljiv, budući da će glumac posećivati najrazličitije tačke sveta, pronalaziti i isprobavati različite vrste hrane, dok će se istovremeno baviti ekološkim temama kao što je održivost. Na ovom putu će mu društvo praviti wellness stručnjak Darin Olien. Odličan izbor kako za ljubitelje ekologije, tako i za ljubitelje Zaca Efrona!

The Old Guard (10. jul)

Ovo je film o superherojima koji je režirala Gina Prince-Bythewood na osnovu istoimenog stripa, a u kojoj glavnu ulogu tumači Charlize Theron kao Andromache of Scythia, vođa besmrtnih ratnika koji se već hiljadama godina bore da zaštite svet. Ukoliko voliš akciju pomešanu sa fantazijom, ovo je sasvim sigurno ostvarenje koje će te držati zakovanom u svojoj fotelji!

Editors choice