Očigledno nam predstoji još večeri kod kuće, ali uz julsku Netflix ponudu ne bi trebalo da se brinemo! Bez obzira na to da li voliš dokumentarce, avanturističke priče ili one zasnovane na istinitim događajima, u nastavku otkrij šta nas sve novo očekuje na Netflixu u julu i odaberi svoju zanimaciju za vikend kod kuće.

Cursed (17. jul)

Fanovi serije “13 Reasons Why” i filma “Knives Out”, prepoznaće glavnu junakinju ove serije, Katherine Langford, koja glumi buntovnu tinejdžerku Nimue koja ima misteriozni dar. Serija je rađena prema istoimenoj knjizi i govori o njenoj potrazi za Merlinom i avanturama sa drevnim mačem, dok istovremeno Nimue postaje simbol hrabrosti i borbe protiv zastrašujućih “Red Paladins” i njihovog kralja Uthera.

Down To Earth With Zac Efron (10. jul)

Zac Efron u dokumentarcu o putovanjima? O da! I, možemo da pretpostavimo da će ovaj biti jako dobar i zanimljiv, budući da će glumac posećivati najrazličitije tačke sveta, pronalaziti i isprobavati različite vrste hrane, dok će se istovremeno baviti ekološkim temama kao što je održivost. Na ovom putu će mu društvo praviti wellness stručnjak Darin Olien. Odličan izbor kako za ljubitelje ekologije, tako i za ljubitelje Zaca Efrona!

The Old Guard (10. jul)

Ovo je film o superherojima koji je režirala Gina Prince-Bythewood na osnovu istoimenog stripa, a u kojoj glavnu ulogu tumači Charlize Theron kao Andromache of Scythia, vođa besmrtnih ratnika koji se već hiljadama godina bore da zaštite svet. Ukoliko voliš akciju pomešanu sa fantazijom, ovo je sasvim sigurno ostvarenje koje će te držati zakovanom u svojoj fotelji!

Comments