The Claudia Kishi Club (10. jul)

Tokom 80. i 90. godina, Claudia Kishi je bila jedini azijsko-američki fiktivni lik u pop kulturi – kreativna, popularna i (naravno?) loša u školi. Nije predstavljena kao egzotična ili posebna, ali jeste bila značajna za sve žene slične njoj koje su najzad dobile nekog na koga mogu da se ugledaju. Ovaj dokumentarac predstavlja odu kultnom “Baby-Sitters Club” liku okupljajući azijsko-američke umetnike i pisce kao što su  Yumi Sakugawa, Sarah Kuhn, Phil Yu. Vanvremenski i jedinstveno.

Mucho Mucho Amor: The Legend Of Walter Mercado (8. jul)

Fascinantan, ekstravagantan i beskrajno pozitivan, čuveni astrolog Walter Mercado zauvek će ostati upamćen po svom liku i delu, a ovo je predivna dokumentarna priča koja će oduševiti svakoga ko je voleo Waltera. Ovo ostvarenje je nešto što je definitivno nedostajalo 2020!

Stateless (8. jul)

Snažna, uzbudljiva i zasnovana na istinitoj priči, ova serija prati četvoricu stranaca čiji se putevi ukrštaju u jednom imigrantskom centru usred australijske pustinje. Sa Cate Blanchett i Dominicom Westom u glavnim ulogama, ova drama otkriva neke teške i bolne australijske istine.

Say I Do (1. jul)

Ukoliko ti nedostaje malo romantične i dirljive atmosfere, obavezno pogledaj ovaj serijal o parovima koji do sada nikako nisu uspevali da se venčaju, uprkos želji, i koji najzad imaju priliku da ostvare svoje snove. Uz pomoć dizajnera enterijera Jeremiaha Brenta, modnog dizajnera Thaia Nguyena i kuvara Gabrielea Bertaccinija, ljubav najzad pobeđuje sve prepreke!

Naslovna fotografija: instagram.com/statelesstv

Ivana

Comments